Makeupstore concealer

Tänkte tipsa om Make Up Store's egna concealer! Det finns tre färger som ni ser. 
Den röda är till för mörka partier. T.ex. mörka ringar under ögonen.
Den gula är till för röda partier. T.ex. finnar. Funkar jättebra! 
Den begia är till för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som high lighter under exempelvis ögonbrynet. 
 
Tipsar iallafall om denna produkt! Kostar 285 och finns och köpa på Kicks, Make Up Store och säkert på massa andra ställen!
 

You're my honey bunch sugar plum

Hola amigos! Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Vaknade, fixade mit lite och åkte sen till tandläkaren. Det gick bra förutom att jag hade i början av ett hål hehe, så ska laga det om en vecka. Ajdå, får inte slarva med tandborstningen. Sen dess har jag mest varit inne på datorn, varit barnvakt åt Milla, lagat pizza till familjen och käkat. Nu ligger jag i min säng och planerat inför kvällen. Skulle först på fest med några tjejer men den vart inställd så vi letar vidare. Ikväll sover iallafall Johanna hos mig. Aja, vi hörs puss

What I've been up to

Åkte in till stan för att möta upp tjejerna och då ringde Amanda och ville joina. Tur det för hon var i närheten och alla var sjukt sena.. Jag och Amanda tog platser och efter ett litet tag så kom även Filippa. Vi satt och pratade om lite allt möjligt i väntan på dem andra. Förr eller senare kom Felicia, Frida, Andrea, Jacob och Sebastian. Vi beställde då fika, gos. När vi var klara så gick vi en promenad i stan och pratade. Riktigt mys faktiskt, fast det blev dock lite kallt efter ett tag. När det var dags för alla att dra sig hemmåt så åkte jag och Amanda till Elias där även Emil och Ramus var. Vi kollade film, åt popcorn och pratade i stort sätt hela natten. Somnade vid 6 ungefär och gick upp vid 8 då Amanda skulle till stallet, inte så kul kan jag säga.. 
 
Åkte hem och duschade på en gång. Efter det slocknade jag nästan direkt i sängen och sov i en och en halv timme kanske. När jag vaknat till, pratat med mamma lite så började jag fixa mig. Jag, Amanda och några skulle nämligen åka skridskor (ja ni hörde rätt???) men det slutade med att det bara blev jag, Amanda och Emil. 
 
Så ja, till skridskor delen.. Minns inte alls att det var så svårt. Var seriöst bambi på hal is, överdriver inte någonstans. Jag sög, haha. Trots det och smärtan i fötterna så var det rätt kul. Åkte i ungefär 45 min och sen drog jag och Amanda till stan för att hämta ut min iPhone 5 (!!!). Alltså kan ni fatta vilken befrielse att äntligen få en välfungerande och egen mobil efter allt strul? Sjukt jävla skönt. 
 
När jag kom hem så serverades en rikigt god middag, alltså ni ser ju bara<3333 Hade egentligen planerat att ha myskväll med Felicia och Amanda ikväll men båda var så trötta så det slutade med att alla skulle vara hemma och ses imorgon istället. Kollade då Elsas värld, lite tonårsbossen och sen snackade jag telefon med Amanda. Vi konstaterade att båda hade sjukt tråkigt och det slutade hemma hos Daniel framför film med massa gottis. Mysmysmys. 
 
Gick hem ensam i mörkret och var livrädd. Trodde jag skulle bli förföljd eller något men det gick ju bra. Ligger nu i sängen skriver detta, haha. Ska nog försöka sova nu, lyssna på musik och blunda. Åh. Natti!

Utomlands tips

Jag skulle vilja tipsa om detta schampoo och balsam från System Professional. Den är riktad till det som står på flaskan, After Sun. Alla har säkert varit med om efter en solig dag på stranden, med bad i saltvattnet så känns håret helt förstört, kletigt, tovigt osv. Detta schampoo och balsam är just riktad till dessa situationer och då har varit ute mycket i solen. Produkterna avlägsnar rester från solskyddsprodukter, salt och klorhaltigt vatten. Håret blir lätt att kamma och känns friskare. Jag märkte inte skillnad efter första tvätten med efter en vecka i Spanien med avnändning av produkterna gav det resultat. Rekomenderar!!

Dagen

- inte idag
 
Hejhopp. Vaknade strax över 11 och då gick jag och Felicia upp för att göra frukost. Till det så kollade vi även klart på The Conjuring som vi började se på igår men stängde av pga jävligt äcklig. Sen chillade vi mest och duschade. Efter vi duschat så klädde vi på oss lite kläder och begav oss fula som stryk till Lager 157 för att kolla lite. Fick faktiskt med mig en tröja hem så det är nice. 
 
Nu ska jag strax gå till bussen för att åka in till stan och möta upp Felicia, Andrea, Frida och Filippa. Vi ska sätta oss en stund på café 60 och sen klura ut vad vi ska hitta på ikväll. Men har lite att fixa nu innan bussen går så måste gå. Såg nyss också att min mobil inte laddat ett skit för laddaren klappar så har 3% atm, skitkul.. Ha det bra, puss

Do you ever feel like just get out of here?

 

Gosiiii

(ja såhär söta är vi just nu) 
 
Hej på er alla. Felicia kom till mig ungefär halv 5. Sen dess har vi mest legat i min säng och snackat om massa grejer, varit inne på datan osvosv. Riktigt cozyyyyy. Vi väntar även in stormen som ryktas komma, klass 2 varning för er som bryr er. Vi lär nog stanna inne ikväll då det är risk att dö annars. Fast att vara i huset är nog inte heller så säkert pga omständigheterna. Hahahahhahaha okej är fett oseriös och ni förstår säkert ingenting men ligger just nu och dör här av skratt med Felicia. Blir nog bäst om jag avslutar här, puss&kram

"Godmorgon"

- lite gamla webcambilder får duga pga bildbrist
 
Haha, vaknade vid 2 utan att ens vaknat till en ända gång, trodde klockan var typ 11 eller något men nejnej. Kanske var lika bra att sova ut då jag känner mig sjukt utvilad nu. Tänkte berätta lite snabbt om resten av gårdagen. Mötte upp Amanda och Daniel på bussen och drog till Markus. Var där bara ett litet tag, kollade film osv tills vi skulle dra hem då Johanna skulle hinna med en buss. Efter det åkte jag och Amanda till Elias ett tag där några var, även Felicia. Kom hem vid halv 4 och la mig då i sängen med nachochips, gucamole framför solsidan. Efterlängtat om man säger så<3333 Hyfsat lugn och lyckad kväll iallafall med mycket åkade och film/tv tittande. Juste, påväg hem sen vid 3 ungefär lyckades vi hoppa på samma buss som Natalija och dem igen, så det var lite sjukt haha. 
 
Idag då, eftersom jag vaknade nyss så har väldigt mycket av dagen gått. Men ska iallafall träffa Felicia när hon blivit klar. Vi ska även träffa Amanda sen men läste på hennes blogg att hon blivit sämre så hoppas hon kryar på sig och träffar oss sen. Vi har väl inte planerat än vad vi ska göra men att vi tre ska umgås är iallafall bestämt. Ja, så vi får se helt enkelt. Men vi hörs säkert under dagen för nu ska jag gå och äta tacos, kramis
 
 

Hos Natalija

Hej flickor och möjligtvis killar. Är nu hos Natalija och har ätit middag för ett tag sen. Kycklingsallad, såååå gott. Nu chillar vi i hennes rum och ska om ett tag vandra till bussen för att träffa Johanna och åka till Markus. Vi ska väl mest ta det lugnt, säkert kolla film osv. Yes nu vet ni, pussssss

Din lukt gör mig svag

Sitter och tar lite snygga egopics här, haha. Ska strax sminka mig och försöka komma på vad jag ska ha på mig. Det ikväll blev uppskutet till 6 så har gott om tid på mig. Kämpar även med att få ut min lillasyster och hennes kompis från mitt rum men det går väl sådär haha. Har faktiskt inte så mycket mer att säga hörrni, hejsvejs

The beauty of Victoria's secret

 

Igår & idag

- två veckors gammal bild ungefär
 
Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag bara bra. Sitter nu i sängen, Amanda plattar mitt hår och samtidigt så lyssnar vi på en podd och fikar haha. Tänkte berätta lite om igår. På dagen så låg jag och Amanda i sängen i stort sätt hela dagen. Så sega. Vid halv 6 åkte jag hem och en timme senare så kom Linnea till mig. Vi fixade oss och drog sen till Osten där Emil och Elias var. Vi skulle egentligen kolla på en match men den hann sluta innan vi kom haha. Senare kom även Rasmus, Amanda, Carro, Johanna och några fler. Vi var där hela kvällen, umgicks, sen spelade killarna poker och vi andra kollade film osv. Trevligt trevligt. Jag och Amanda kom hem vid halv 1 ungefär och somnade inte förrens halv 5 (halv 4 då man ställde tillbaka klockan). Vi kollade film, studentfesten som förövrigt var as bra, åt massa gottis, duschade osv. 
 
Vaknade strax innan 12 och gick då upp. Amanda sov fortfarande som en stock så jag gjorde frukost på sängen till henne (ja man är bara för underbar). Kantarellmackor gjorde jag, satan vad gott det var!! Aja, vid 5 ungefär ska vi hem till Natalija för att käka middag med Amanda Larsson och Milica. Det ska bli kul då det var ett tag sen vi umgick påriktigt (dvs bortsätt från att stöta på varandra och stå och prata lite). Efter det ska jag och Amanda träffa Johanna. Vet inte riktigt än vad vi tre hittar på med det löser sig. Men vi hörs, puss

Story of my life

Justeeee, killarna släppte sin nya singel igår. Vet inte riktigt vad jag ska säga, den är bara helt perfekt, bäst. Lyssna, ni kommer inte ångra er.

Fredag baby

Hejhejhej. Igår var det fredag och som jag tror jag nämnt tidigare så skulle jag, massa tjejer från klassen och några fler på en halloweenfest och innan äta middag hos Filippa. Kom dit ungefär vid halv 6 och lagade det sista på tacosen. Sen åt vi, fixade oss, dunkade musik, stressade runt, sjöng, fotade massor, förade lite osv. Ni kan ju tänka er hur livligt det var med 15 tjejer som skulle fixa sig i samma hus haha. Men kul var det iallafall. När vi var klara gick (okej sprang maraton typ) till bussen, åkte en timmes lång (dock jävligt rolig) resa till lokalfesten. Festen var däremot inte lika rolig. Inte så mycket folk som vi trodde, alla blev utslängda 2 timmar för tidigt osv. Men lite kul var det iallafall. Åkte iallafall hem till Amanda sen och efter en hel del matlagande så gick vi och la oss. Bjuder på en massa bilder från hemma hos Filippa, puss
Tack för igår, fina tjejer hela bunten!!
 

Tidsfördriv

Tio fakta:

1. Hemstad/ort: Haninge
2. Hårfärg: Blond
3. Längd: Runt 164 cm 
4. Frisyr: Vanlig, rätt kort
5. Ögonfärg: Blåa
6. Skostorlek: 37
7. Humör: Rätt seg men glad
9. Civilstatus: Singel
10. Vänster- eller högerhänt: Högerhänt

 

Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär?: Nej :-(
2. Tror du på kärlek?: Ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?: Ja, tror det
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?: Nej inte sådär rejält, lite smått kanske
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?: Det vet jag inte, hoppas inte
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?: Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne?: Älska är ju ett starkt ord men tycka om ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?: Då jag aldrig haft ett seriöst så kanske lite
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?: Haha aa
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja, eller iallafall starkt intresse vid första ögonkastet

 

Tio saker, antingen-eller:

1. Kärlek eller pengar?: Love bby
2. Vin eller öl?: Vin, ush öl smakar skit
3. Dag eller natt?: Alltså det beror på, med sällskap så natt
4. One night stand eller förhållande?: Förhållande
5. Tv eller internet?: Internet for the win 
6. Pepsi eller Cola?: Egentligen ingen men Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll?: Gud vad svårt, both 
8. Färgfoto eller svartvita?: Färg tror jag. Om man inte är ful på bilden då svartvit
9. Telefonkontakt eller face to face?: I vilken situation? Men face to face är väl alltid bäst
10. Instagram eller facebook?: Instagram<33333

 

Tio "Har du nånsin":

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut?: Ja, men skulle inte göra något dumt så det var ingen fara :-)
2. Har du nånsin velat ta ditt liv?: Nej, men har velat "somna" och vakna upp när allt varit över 
3. Har du nånsin gjort något du ångra?: Yesss
4. Har du hoppat bungy jump?: Nej men vill fan testa
5. Har du nånsin varit med i en olycka?: Aa, bruten arm, sy i huvudet osvosv
6. Har du nånsin ätit en hel tårta?: Nja, tror inte det. Men majoriteten av en tårta iallafall
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?: Nej, men lite smått kanske hehe
8. Har du nånsin gått på bio ensam?: Hahhaa nä
9. Har du nånsin fått utegångsförbud?: Aldrig faktiskt, good girl
10. Har du någonsin rökt?: Ja testat, men inte rökt "permanent" eller ja ni förstår

 

Fem känslor:

1. Saknar du någon just nu?: Saknar en del personer ja
2. Är du glad?: Yes I am
3. Är du fundersam?: Aaa litegrann
4. Är du uttråkad?: Haha aa, annars skulle jag inte sitta och göra detta
5. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej, skilda och aldrig ens gifta

 

Om dig:

1. Hur mycket är klockan just nu?: 18:22
2. Namn? Moa 
3. Efternamn?: Wetterdal
4.Vart bor du?: Vendelsö
5. Hur många barn vill du ha?: 2 stycken tjejer hehe
6. Vill du gifta dig?: Ja åh va mys
7. Rullar du spaghettin eller skär du den?: Skääääär
8. Har du ätit sushi?: Älskar sushi
9. Favoritglass?: Måste nog vara någon magnumglass, eller gb gräddglass - krossad chokald
10. Humör?: Rätt seg faktiskt 

 

Fyra grejer:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?: Hahhahahah aa
2. Har du en hund?: Nej men det skulle vara gos
3. Sover du helst själv eller med någon?: Med någon annan!!                                                                       4.Tror du på spöken?: Ja, töntig I know

 

Skulle du:

1. Skulle du vilja vara längre?: Nja, några centimeter skulle väl inte skada
2. Skulle du vilja ha sex nu?: Sitter ofräsch med träningskläder och slafsar i mig mat atm så just nu nja 
3. Skulle du vilja dricka dig full nu?: Aaaaa, party everyday

 

Kan du:

1. Kan du röra på öronen?: Nej, förstååår verkligen inte hur vissa kan göra det
2. Kan du slicka dig på näsan?: Nästippen ja
3. Kan du kolla i kors med ögonen?: Yes mannen
4. Kan dina föräldrar lita på dig?: Ja, för det mesta
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?: Nej, inte under vaken tid. Är jag själv så går jag runt och sjunger eller något.
6. Kan du vara på en fest utan att dricka?: Yes
7. Kan dina vänner lita på dig?: Ja absolut
8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln?: Redan gjort vettu
9. Kan du suga?: Det kan väl alla? 
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?: Ja det är väl bara att inte köpa något? 

 

Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?: Yesbox
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?: Ja ♥
3. Har du syskon?: Aa, 4 stycken
4. Har du någonsin haft sex med någon?: Ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig?: Säkert
6 Har du varit full den här månaden?: Jajemen
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna?: Nej, faktiskt inte :PPpppPppp
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen?: Nej                                                                                         9. Har du pussat någon som är fyra år äldre?: Ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre?: Nix
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?: Är forever alone så nä
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?: Hehe kan man säga
13. Har du ljugit på någon fråga än då?: Nej det tror jag inte

 

Vem:

1. Vem älskar du?: Mina närmase
2. Vem hade du senast sex med?: Inget som bör tas upp här
3. Vem vill du bli full med? Älsklings mandis
4. Vem är den bästa artisten/gruppen?: One Directions babes
5. Vem pratade du senast i telefon med?: Victor
6. Vem är snällast i världen?: Finns nog ingen snällare än Amanda faktiskt
7. Vem vill du prata med?: Många
8. Vem sov du senast med?: Amanda och Amanda F
9. Vem såg dig full senast?: Felicia gosi
10. Vem vet allt om dig?: Amanda Nordquist måste nog veta allt om mig tror jag


I'm still learning to love

 

Nu jävlar ska jag börja

 

Tjugotredje oktober

Hejhopp! Hur är det läget? Själv är det super. Dagen i skolan gick as fort verkligen. Hade även redovisning idag inför klassen som gick bara bra!! Lyckades komma ihåg vad jag skulle säga utan fusklapp och kollade knappt på min powerpoint så är nöjd. Glömde dock att säga en liten del men insåg efter att den delen inte var så viktig så det gör inget. Var såklart väldigt nervös innan så as skönt att det är över. Så nu får jag bara hoppas på bra betyg! Kom hem för ett tag sen och har sen dess endast suttit vid datorn och fixat en massa blogginlägg. Tycker min blogg är så tråkig just nu då den bara innehåller vad jag gör om dagarna, alltid samma bilder (dvs ett collage med bilder från dagen osvosv) boooring iallafall. Hade velat ha det som förut med massa bra systemkamerabilder osv men varken tiden eller orken finns där.. Men men. 
 
Resten av dagen/kvällen ska jag plugga så mycket som möjligt innan lovet och sen träna. Ska försöka träna riktigt hårt. Som jag skrev igår så måste jag komma igång med träningen igen då den trappats ner rejält och jag knappt rör på mig längre bortsätt från dansen. Så det måste ändras!! 

Fake it until you make it

Hej på er alla! Regnig dag idag, ush. Ännu en dag närmare höstlovet, bara 3 skoldagar kvar. Helt sjukt. Började 11 idag så denna dag var chill. I skolan planerade jag och tjejerna väldigt mycket inför fredag. Vi ska nämligen äta middag hos Filippa i min klass (vi blir 17 stycken tror jag det var), sen fixa oss och dra på en lokalfest med tema halloween. Sjukt najs!! Efter skolan så åkte jag och Andrea först för att möta upp Amanda F, lämnade lite saker och fick pengar hon var skyldig. Efter det åkte vi och mötte upp Felicia, Frida, Hanna och Linnea, sen Fridas två kompisar. Vi alla åkte till Buttericks för att leta lite grejer. Haha Felicia och Linnea testade sjuka dräckter, så kul! Åkte hem (ok till Amanda) vid 5. Där väntade en donken burgare och sen pluggade jag lite på min redovisning, vi planerade att vi ska sätta igång med träningen och göra träningsschema osv. Sen var det dags för dans! Det gick bra, var bara helt slut i hela kroppen verkligen.. Kände mig som spagetti och gick runt och gäspade konstant. Får lägga mig i tid helt enkelt. Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska läsa lite Engelska bok, sen blir det sova. Natti

Elsas värld säsong 2!!!

Har väntat så länge, äääntligen. Den 30:e oktober kommer Elsas värld säsong 2 ut!! ÄR NI TAGGADE??

Monday again

Hej bloggen. Måndag idag då, men det känns okej då det bara är en vecka kvar till lov (!!!). Har bara en lektion kvar sen är det slut för dagen, skönt. Efter skolan så ska jag plugga.. Har två redovisningar den här veckan + att jag måste göra matte och läsa från Engelska boken, suck. Men det är bara kämpa på! Men ska börja skriva lista nu på 99 saker jag ska göra innan jag dör, och ja, det är en skoluppgift. Herrå
 
 
 
 

I'm desperate for your voice

Kom hem från stan för ett tag sen och fick faktiskt med mig en mössa hem som jag kan visa senare. Har nyss ätit middag och ska vara med min syster nu innan vi ska skjutsa henne till tc. När vi har kommit hem sen så blir det kolla solsidans premiär program (!!!) och sen plugga, duscha, sova. 
 
- lite söta bilder från i morse när jag mosade Amanda

Söndag



Hola people! Kvällen igår slutade med att jag, Amanda och Amanda F drog på en fest i tyresö ett tag. Det var väl helt ok, satt och pratade med några sen drog haha. Vi var så trötta och ville hällre åka hem och kolla på film. Alla sov hos mig fast mycket filmtittande vart det inte. Jag och Amanda somnade nästan så fort vi la oss i sofffan så Amanda F fick kolla själv, haha skruttis. Det var skönt att sova iallafall, hade innan bara sovt knappt 3 timmar på hela helgen. Vi vaknade till halv 1 och har sen dess bara ätit frukost, kollat American Horror Story och dött i sängen. Just nu sitter jag och Amanda på bussen påväg in till stan för att köpa några biljätter. Ush känner mig så ful. Har på mig samma smink som i lördags morse fast har sminkat på lite nytt. Somnade med smink och ush, får ta en lång dusch dirket när jag kommer hem sen. Vi hörs då, puss 

Lång och slitsam dag

Hej bloggisen! Tänkte först berätta lite om gårdagen innan jag börjar om idag. Amanda kom till mig undefär vid halv 7. Vi fixade oss och sen kom även Johanna och Linnea till mig. Efter vi hade gått förbi Amanda så drog vi till handen på en fest men var inte där länge för det var inte så bra om man säger så. Då drog vi och några killkompisar iväg till en kompis och var där ett tag istället. Det var trevligt. Ungefär klockan tre skulle alla dra hem och då drog jag och Amanda med två kompisar hem till en av dem och kollade på skräckfilm osv. Slutade med att vi sov kvar där.
 
Efter vi vaknat och tagit oss hem så åkte vi till Amanda och fixade oss lite snabbt. Hela dagen sen 12 har jag, Amanda, Linnea och Julia hjälp till och jobbat på farfars och Anettes 70års firande. Vi har plockat disk, fixat fram tilltugg, vart barnvakt till barn som var där osvosv. Helt sjukt tempo hela tiden, okej inte hela tiden men speciellt på slutet när ALLA glas, tallrikar och så skulle in.. Men vi klarade det och fick belöning för det. Så värt! Nu ligger jag hemma som en död fisk i min säng, sjukt trött då det inte blev så mycket sömn inatt. Ska försöka prata med tjejerna och klargöra planerna för kvällen. Hejsvejs

Hej hopp många inlägg idag

Slutade 50 minuter tidigare idag, eller slutade och slutade. Vi bestämde oss för det om man säger så haha. Aja, kom hem någongång innan 3. Sen dess har jag väl mest varit med Julia och hennes två kompisar Felicia och Emma. Vi har typ pratat en del, jag gjorde Julia och Felicias naglar osvosv. Nu sitter jag vid datorn och agerar dj medans Felicia sätter i löshår på Julia. Väntar på Amanda som ska komma hit också. Yes, puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Välförtjänt donkenbesök efter prov


Hej babes! Har nyss haft veckans sista prov, så skönt. Det gick väl bra antar jag, skrev det som skulle skrivas så får vi se hur långt det leder. Som rubriker säger så sitter vi på donken nu och gottar oss. Maten idag lät inte god någonstans och då slutar man här. Billigt och gott. Tänkte passa på att blogga när jag har lite att säga. Men vi hörs säkert senare idag, pussiar

Sa någon fredag???

Freeeeedag idag, alltså älska. Veckorna går så fort, helt sjukt. Men klagar faktiskt inte! Glömde att blogga igår och det kan ha varit för jag hade fullt upp med plugg (har prov idag + en inlämning) och sen kom Julia hem igår osv. Aja, vaknade för ett tag sen och har nu fixat mig till skolan. Bussen går om typ en halvtimme så har tid på mig att äta frukost, skönt. Efter skolan så ska jag vara med Amanda och sen ska även Johanna komma till oss lite senare. Planerna för kvällen är oklara med vi ska iallafall träffa Linnea, Felicia och kanske några andra. Så det blir nice. Men ska fixa en grej med et arbete nu så I gotta go. Puss och ha en bra dag!

Nyårsafton

Ja, jag vet att det är ett tag kvar men jag kan inte hålla mig för att kolla redan nu på lite kläder. Känner mig inte så sugen på att ha klänning iår, vet inte varför faktiskt. Känner mest för att ha en riktig partytop, tajta jeans och ett par klackar till det. Kollade runt lite på Nelly.com och hittade detta ursnygga linne. Vad tycker ni? Värt att köpa eller inte? Får suga lite på den karamellen, haha. 
 

17 oktober

Hej på er! Ja, då var den jobbigaste dagen i skolan avklarad, skönt. Det gick rätt fort faktiskt och har inte varit så trött som jag brukar på trosdagar (då jag går upp typ 6). Hade innebandy på idrotten idag vilket jag suger på. Är typ rädd för bollen då den är så hård + att det går typ inte att kontrolera den.. Haha, det var faktiskt kul iallafall. Var typ as taggad och vårat lag hade feta ramsad, gud som vi skrek. Efter skolan så mötte jag upp fina Johanna och vi tog bussen hem till mig. Här han vi inte göra så mycket förutom att kolla lite på datan, prata om en del grejer osvosv. Hon åkte nyss och jag ska försöka plugga lite innan maten och Amanda kommer. Ikväll är det även zumba, wiieee. Ska bli skönt att bara dansa loss och lägga undan skolarbetet en stund. Men vi hörs ikväll, puss och kram!

I will be the one if you want me to

 

Den sextonde oktober tvåtusentretton

Nämen hej! Hur är det med er? Själv är det bara bra, sjukt mätt bara. Skolan var som vanligt. Var där en timme tidigare med några tjejer från klassen för att plugga. Vi har så mycket läxor nu, så då får det bli så. Men det är bara hålla ut en och en halv vecka till innan höstlovet, ALLTSÅ ÅH. Kom hem halv 4 ungefär och skulle egentligen börja plugga men slutade med att jag satt på facebook och rensade vänner, haha. Har velat göra det ett tag men aldrig tagit mig tid så nu blev det av, 350 stycken tog jag bort typ haha. Förstår inte ens hur jag blivit vän men hälfen av dem för jag inte vet vilka de är. Aja, nog om det. NU ska jag iallafall försöka plugga så får vi se om det går bättre den här gången. Juste, mamma kom hem med donken till middag, älska<3333
 
Hon ringde vid halv 5 ungefär:
Mamma: Hej, är du hungrig?
Jag: Nej det är jag inte.
Mamma: Okej synd, för jag är på Mc Donalds nu.
Jag: Okej jag skojade, jag är hungrig. lollololll
 
Puss och hejdå

Skinny love

 

Tisdag

Hej bröder! Skoldagen idag gick fort så det var najs. Efter skolan åkte jag hem till Linnea en stund innan vi tillsammans med Amanda hem till Amanda. Där fikade vi, hade lite catchup talk osv. Riktigt mysigt, speciellt då vi inte träffar Linnea så ofta. Kom nyss hem från dansen iallafall och den gick jättebra! Så roligt när man börjar kunna koreografin också!! Ska hoppa in i duschen och försöka hinna plugga lite också. Kommer upp ett litet gulligt inlägg ikväll också så stay tuned. Puss&kram

4 frågor

Vart ligger sågen? :)))
Svar: Det ligger i Vendelsö! 
 
Varför valde din syster att bo i Norge? Kram på dig finis!
Svar: Hon såg nog det som en möjlighet och så jobbar hon även där och det är ju sjukt najs med norsk lön ;) 
 
Vilket tema på din blogg har du? :) kram!
Svar: Gud vad svårt.. Kan inte riktigt säga att jag har mode då det knappt kommer upp några modeinlägg pga brist på tid. Men jadu, skriver mest om min vardag, kan det vara ett tema kanske? :) Kram på dig
 
Vilken kamera använder du? :) skulle du rekommendera den
Svar: Jag använder mig av Nikon D3200 och ja, det skulle jag verkligen! 

-

 

Senaste dagarna

Torsdags- efter skolan så åkte jag hem och tog det mest lugnt innan dansen började. Det gick bra, var skitkul osv. Som vanligt helt enkelt.
 
Har redan berättat om min fredag och det var somsagt skitkul!!!
 
Jag och Amanda satt och kollade på bilder från dagen, åt kebab, pizza osv. Mys! Sen åkte vi hem till mig och hade pressentöppning med pressenter från mig och mamma. Amanda blev så glad så hon började nästan gråte, älsklingen min. <3
 
Då det var full rulle dagen innan så var vi helt slut så orkade då inte dra ut eller liknande. Vi bestämde oss istället för att möta upp finisarna Felicia och Linnea i stan för en fika på Café 60! Hur mysigt ställe som helst. Vi satt där och pratade om en massa saker i nästan 3 timmar. Bra kväll. Efter det åkte jag och Amanda hem till henne, var lite med hennes föräldrar och sen somnade vi. 
 
Idag fick jag skjuts hem av Amandas pappa och sen har hela dagen bestått av att plugga. Har hänt då och då det slutat vid mobilen och datorn men har faktiskt fått en hel del gjort. Dock väldigt mycket kvar som jag får ta imorgon.. Har så sjukt mycket i skolan just nu. Nästan något i varje ämne. Aja, det är bara kämpa på de två sista veckorna innan höstlovet!

I fredags

Har inte bloggat på ett tag och har lite grejer att berätta, vad jag har gjort och så. Det kommer kanske bli lite rörigt men det får ni stå ut med. Jag tänkte börja med att berätta om i fredags i detta inlägg. Det var nämligen så att Amanda hade hyrt lokal för att fira hennes födelsedag som var på lördagen. Några dagar innan fixade vi lista, planerade vad som skulle köpas och allt annat. Efter skolan på fredagen så åkte jag dirket hem till Amanda, åkte till lokalen och fixade upp högtalare och lite annat och sen var det bara hem och fixa oss som gällde. Kvällen blev iallafall superlyckad, gud vad kul vi hade. Det var bra och mycket folk, hade dj, även dörrvakt så det var inget som kaosade, en hel del dans osv. SÅ KUL. När alla hade dragit så sov jag, Amanda och några andra tjejer kvar då vi skulle städa dagen efter. Shit vad lång tid det tog kan jag säga. Det var så skitigt överallt haha, men värt det. När vi var klara där så åkte vi hem, åt välförtjänad pizza och kebab och sen var det sängen som gällde. Hur trötta som helst var vi.. Aja, men här får ni en masssaaa bilder från kvällen. Och åter igen, tack för allt Amanda!

Torsdag


Hej finisar! Torsdag idag vilket betyder att det bara är en dag kvar till helg, skönt. Helgen är väldigt fullspäckad. Det är nämligen så att min gris fyller ås i helgen, pratar sjävklart om Amanda så det blir mycket fira henne. Imorgon så ska vi fira henne med massa folk och sen på lördag blir det nog lite lugnare. Eller okej, man vet aldrig haha. Aja, nog om helgen och mer om idag. Har sista lektion nu och efter det så ska jag och några tjejer från klassen åka till stan för jag ska köpa lite grejer. Sen blir det åka hem och va med Amanda innan Zumban. Yes, så ser dagen ut. Vi börjar nu so I gotta go. Pusspusspuss

Frågor & svar

Kan du göra ett videoinlägg hur du lockar håret snälla?
 
Hur lockar/gör/får du håret som på headern? :)
 
Svar: Kan försöka fixa ett videoinlägg där jag visar hur jag lockar! :)
 
Åh snälla Moa kan du säga vart du har köpt din fina jacka som du har på bilden den ser grå ut jättefin! Har följt din blogg länge även när du bloggade med andra tjejen! Älskad din blogg kan du svara mig snälla puss
Svar: Den är köpt på Cubus för endast 499kr. Finns även i andra färger! Åh, gud vad kul att höra och klart jag svarar, puss på dig!
 
Vad använder du för effekt på bilderna? är det någon app? :)
Svar: Den effekten finns i nya iPhone uppdatteringen, på vanliga kameran :)
 
Vad är de för märke på din jacka? Den som du nyss köpte?:)
Svar: Det är inget märke på den! Det är en vanlig jacka från Cubus för 499kr! :)
 
Bor din syster också i norge?
Svar: Yes
 

Tisdag


Hej! Dagen har varit bra. Efter skolan så åkte jag med Amanda till Farsta C för hon skulle kolla på en sak men där gjorde vi inte mer nytta än att äta donken, haha. När vi kom hem hann vi inte göra speciellt mycket innan det var daga för dans! Amanda kollade buss från sågen (840) och vi var hos mig så det slutar med att vi får ta en annan buss och kom då försent.. Hur Amanda alltid lyckas göra sånna saker har jag ingen aning om, gullegris. Nu har jag duschat och ska plugga liten innan jag ska sova. Puss och godnatt 

Helgen i Norge

Tilda walking on the streets.
Promenad ute i solen med chailatte!
Älskade pappa.
Höst för hela slanten. 
Satte oss på en uteservering och åt lunch. 
Jag och syster.
Fancypancy sushi. Den till höger är bara föööör god.
La familia. 
Supergod drink.
Härlig söndagsfrulle!
Mysfika med syster efter photoshoot!

Måndag vare ja

Hej på er! Kom hem igår vid 10 ungefär och då väntade bara en dusch innan läggdags. Hade iallafall en jättebra och mysig helg i Norge! Kom nyss hem iallafall efter en avklarad måndag. Dagen har varit bara bra. Skoldagen gick snabbt och efter det så gick jag och mötte Amanda och Johanna. Vi gick lite på stan och satte oss sen på ett café och drack milkshake, snackade och planerade en hel del inför helgen. Tog pepparkaks smak och den var hur god som helst! Jättebra avslut på dagen iallafall innan det blir plugg... Ska strax äta middag sen ska jag försöka göra klart att i skolan som behövs att göra så jag kan kolla på film ikväll eller något. Kollade på Linas kvällsbok i Norge och hann inte sse klart den så det hade jag velat göra. Aja, strax kommer bilder från Norge också så stay tuned! 
 

Underbar kväll




Kom nyss hem från en dag och kväll på stan. Superfint väder idag verkligen, nästan varmt med jacka faktiskt. På dagen gick vi promenad, satte oss på café och sen ett lunchställe ute i solen och så kollade vi även lite affärer. Efter det gick vi till restaurangen och gud vad gott det var! Jättetrevligt också att sitta där och prata osv. Nu ska vi ha myskväll och umgås så ska inte sitta klistrad vid mobilen. Vi hörs alltså imorgon, puss 

Lördag morgon


Godmorgon! Sov ut till halv 12 vilket var sjukt skönt. Inte hänt på ett riktigt bra tag känner jag. Har precis ätit frukost och ligger nu i sängen igen hehe. Ska försöka bestämma med pappa och Anette vad vi ska göra idag snart också. Klockan 6 har vi bokat bord på en asgod restaurang. Åt på den sist jag var här och dem hade den godare sushin jag någonsin ätit. Åt dock sushi igår så får se vad det blir ikväll! Men återkommer under dagen när jag har något mer att säga, puss

Framme i Norge


Jag kom fram till Norge, efter många om och men haha. Ni ska bara veta hur klantig jag var.. Det var så att jag glömde mitt leg och det slutade med att jag blev hemskjutsad av mamma och fick boka om flyget till ett senare. Alltså alltid jag. Åkte iallafall från min dörr ända till Norge på egen hand *feeling proud*. Åt lite på Arlanda och sov på planet. 

Kom fram till Norge och träffade alla, superkul verkligen. Så länge sen. Vi åt sushi till middag som var jättegott! 

Nu ligger alla nerbäddade i soffan med massa snacks framför film. Hur mysigt som helst. Insåg nyss att detta är min första mys/hemmakväll sedan jag började gymnasiet. Iallafall med godis, film osv. Känner att detta behövs. Bara slappna av och ta det lugnt! Aja, ska kolla på filmen nu så vi hörs imorgon. Puss sålänge


Ready for the weekend

Tjena hej hallå. På lunchrasten trotsade jag, Amanda, Felicia och Linnea kanelbullsdagen med att köpa munkar. Yolo jag vet. Sitter nu i bilden påväg till Arlanda. Kommer alltså inte blogga förens ikväll för kommer säkert ha fullt upp när jag kommer fram. Ska även försöka blogga så gott jag kan där borta men det kommer säkert bli lite sämre uppdattering. Ja, nu vet ni. Hoppas ni får en superrolig helg med kompisar och familj, njut! (gud vilket kärleksfullt avslut, ciao)

Äntligen fredag

Hej älskade bloggläsare! Har nyss haft svenska lektion som gick bra och ska nu ha historia. Strax har vi lunch också och det blir tacos, partyyyy! Direkt efter skolan så åker jag till Arlanda. För er som missat så ska åka till Norge över helgen till pappa. Aja måste avsluta nu för vi har börjat. Pusss

Dansdansdans

 
- är det bildbrist så är det
 
Hej på er! Kom nyss hem från zumban som bara gick bra. Hade redan träningsverk innan och så körde vi fys på idrotten + rätt hårt på dansen. Kommer vara en stel pinne imorgon kan man säga. Har precis duschat och håller på att packa, planerar buss med Johanna, tänker ut vad jag ska ha på mig imorgon, äter mandarin osvosv. Har en del små saker att fixa innan jag ska sova så kan tyvärr inte sitta här och skriva. Puss hej 

Learning how to love

- jag igår
 
Hola fellas! Sista lektionen var somsagt fys och det gick väl bra. Är hemma nu och har precis ätit mellis. Juste haha, på bussen påväg hem började en kille som inte kunde svenka börja prata med mig, så pratade engelska med honom hela vägen hem. Sen i slutet frågade han om vi kunde bli vänner och han få mitt nummer. Jag ba, sory I don´t give out my number to strangers och då vart det fett stelt hahaha dör. Iallafall, Amanda bör komma imon en halvtimma så ja. Vi ska även laga middag ikväll och mammas kompis kommer över. Puss

3 oktober


Hej på er! Torsdag idag vilket betyder att det endast är 1 idag kvar till fredag och helg. Åh. I helgen ska jag till Norge för att hälsa på pappa, min syster och alla där så det ska bli kul. Var ett tag sen nämligen! Aja, nu sitter jag på Wayne's Coffie med tjejerna från klassen. Vi har lång rast innan vår idrott, fys idag.. Inte direkt taggad. Efter skolan ska jag hem och sen kommer Amanda till mig. Zumba ikväll också, wooop. Men jag återkommer efter skolan, kramisar

Tips på höst/vinderjackor

 Jacka från KappAhl för 699:- (aldrig testat). Klicka HÄR
 
 Fodrad höstjacka från Cubus som även jag har. Finns i 6 olika färger och kostar endast 499:-. Klicka HÄR
 
 
 Vinterjacka från H&M för 699:- (aldrig testat). Klicka HÄR
 
Sen finns det även 13 sidor med massor av jackor på NELLY.COM och säkert en hel den andra sidor på nätet. Kan även tipsa om att gå in på Zara butiken där de oftast har riktigt snygga jackor! 

Onsdagsrunda

Sprang en runda på ca 30 minuter, skönt som fan. Körde samma runda som förut och ja det var jobbigt haha. Har nu iallafall tagit en skön dusch, pratat lite med Natalija som dök upp utanför huset och nu ligger jag nerkurad i min sköna säng. Får se om det blir mycket till plugg ikväll eller om jag skiter i det. Får se. Ska gå ner och dricka ett glas mjök nu. See ya!

Halva veckan har gått

Det är inte varje dag man kommer hem till ett hus som doftar nybakad sockerkaka, åh. Dagen har varit bra, blev mätt på skolmaten, klarade so provet bra och nu skiner solen. Härligt! Idag har jag inga planer. Ska plugga lite, som nuförtiden är standard, och sen bara ta det lugnt. Kanske kommer ut på en springtur ikväll eller något. Yes, kommer inte på något mer att skriva så adios sålänge!

Johnny Bulls

Många vet säkert redan om "primeboots kopian" Johnny Bulls men tänkte ändå skriva ihop ett inlägg om dem. De finns korta, som jag har, och även långa. Klickade runt på lte hemsidor och såg skorna, hur snygga som helst. Tycker det är så mycket mer värt att lägga ner 1500 på ett par Johnny Bulls än runt 4000 på ett par primeboots. Blev helt kär i de vänsta! Hade jag haft ekonomin till dem så hade de varit hemma hos mig för länge sen. De finns att köpa på Scorett och Ellos.se t.ex! 

Ingen mobil

 
Ja, rubriken säger det mesta. Kom hem utan ny mobil idag.. Det är så att iPhone 5 finns typ ingenstans i hela landet (?) för den nya iPhone 5s eller vad det är kommer snart så de beställer inga fler 5:or. Fick valet att då ta en 4s eller vänta tills den nya kommer och få den istället. Valet blev ganska enkelt efter en del sura miner haha. Hade liksom helt ställt in mig på att jag skulle komma hem med en egen mobil men det är faktiskt värt väntan! Hoppas man får välja mellan den guldiga för då tar jag helt klart den, helt kär!
 
Efter vi åkt runt i halva stan så åkte jag och Amanda hem och pluggade. Har prov imorgon och det gick faktiskt rätt bra att plugga. Kom nyss hem från dansen som gick as bra, älskar låten och dansen. Skitkul! Skönt att tänka på annat innan jag måste fortsätta med läxorna.. Ska sätta igång nu så jag kan somna i hyfsad tid iallafall.

Hello October

Ja, då var det första oktober idag då. Gud vad tiden går fort, hinner knappt med. Kändes som det var nyss det var första september och folk började säga att det var höst. Går väl lika fort tills det är november sen, ush. Kan dock inte låta bli att tycka att det är aningen mysigt. Det blir lite mörkare, alla mysiga outfits och innekvällar. Anyway, ska strax åka till skolan. Börjar 11 och slutar 20 över 3 så det är en skön dag idag. Efter skolan ska jag förmodligen hämta upp min nya iPhone 5 (!!!!!!). Längtat otroligt mycket efter denna dag kan jag säga. Sen blir det av mot Amanda där vi ska plugga innan dansen ikväll. Jäkligt taggad på den också, nu när vi har börjat med koreografin! Men ska fixa lite saker innan jag måste gå så vi hörs senare, puss