Gotta love life

Allt blir ju som man tänkt sig :-))) Eller haha.. Nu sitter jag och Amanda iallafall hemma hos mig efter en hel del krångel om man säger så. Om en halvtimme ungefär så kommer Felicia och Andrea och vi bestämde oss för myskväll. Får duga det med! Har faktiskt inget mer att säga förutom att jag börjar få ont i huvudet nu haha. Bra lördag! Hoppas ni har haft en bra kväll iallafall, pusssssss

Half a heart

Hejhopp! Allt bra? Här är det bara bra iallafall! Gårdagen slutade med att jag, Amanda och Felicia drog på en fest åt helvette. Vi kom dit strax innan 1 så var inte där så värst länge men det var kul iallafall!! När vi kände oss klara där så åkte jag och Felicia hem till henne för att sova där. Gick och la oss direkt när vi kom in för dörren typ. Haha så trötta. Vaknade halv 10 av att vi skulle gå upp och käka frukost för att Felicia skulle iväg till öppet hus på vår skola. Jag åkte hem då och har sen dess pluggat lite, hjälpt Julia en del inför hennes tjejmiddag ikväll och suttit vid datorn typ. Behöver egentligen plugga lite till så får nog ta och göra det nu. För imorgon är det fullt upp med släcktfirande osvosv. Men vi hörs senare idag förmodligen, puss

Skolavslutnings klänning i repris


Alltså jag måste så smaka

 

But I know that God made another one of me to love you better than I ever will.

OCH SÅ VAD DET FREDAG IGEN!!! Känns hur bra som helst. Dock vill jag inte att helgen ska gå fort alls ((som den alltid gör)) för har så sjukt mycket i skolan nästa vecka.. Aja, det är bara att bita ihop I guess. Efter skolan så stannade jag i medis lite med några kompisar och efter ett tag så tog alla sällskap hem. På bussen träfade jag även Johanna som följde med mig hem en snabbis. Sen dess har jag bara chillat, varit lite med min syster och hennes kompis och försökt planera kvällen. Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs imorgon om inte mer ikväll. Puss

Tröttnar aldrig ♥


Godnatt


Kom hem från dansen för ett tag sen och har sen dess fortsatt träna lite på dansen, sen gjorde jag några övningar, duschade och nu ligger jag faktiskt redan i sängen, härligt. Tror inte att jag kommer kunna somna nu direkt men ska försöka iallafall så jag är pigg inför helgen!! Tänkte lägga mig och lyssna på lite podcasts och lugna låtar. Godnatt på er!

Julklappstips

 
1. Du kan köpa någon bra produkt till håret eller varför inte en god parfym? Det är något som nog ingen skulle tacka nej till!
 
2. Smink tror jag också är väldigt populärt hos många. Här är det så bra för det finns så mycket att välja mellan och så många olika prisklasser också. Bra för alla. 
 
3. Kläder kan man även köpa. Något snyggt linne, en mysig kofta eller kanske en partytop. Allt funkar superbra!
 
4. Eller varför inte köpa någon fin accessoar? En väska, sjal, vantar, smycken osvosv. Finns supermycket behövligt som man kan välja mellan att köpa!

En skön torsdag

Hej alla glada! Allt bra? Torsdag idag vilket är superskönt. Verkligen skön torsdag idag också då vi slutade 11:45, såååå najs. Kom hem strax efter 12 och lagade då lunch, kollade på gårdagens Paradise hotel och sen åkte jag till tandläkaren. Min lagning hade nämligen gått upp så skönt att det är fixat nu iallafall! Sen har jag faktiskt pluggat litegrann då vi har så sjukt mycket nästa vecka. Nu ska jag träna lite faktiskt, work hard alltså haha. Sen kommer Amanda och sen blir det zumba ikväll. Vi hörs sen, puss hej 

Världens bästa storasyster

Idag fyller Julia min storasyster 19 år, shit vad tiden gått fort!! Okej nu ska jag inte låta som en gammal tant men ville bara säga grattis grattis grattis och att jag älskar dig oavsett vad. Miss you a lot! 


Vi alla har varit små någongång

 

I'm gonna make it happen somehow

- bild från arkivet
 
Godmorgon!! Sovit gott? det ar jag. Sov i nästan 9 timmar, skööönt. Sitter nu och äter frukost vid datorn vilket kanske inte var det bästa jag gjort då jag nyss spillde ut hela mitt mjökglas över databordet. Bra Moa!! Ska strax gå till bussen och klara av skoldagen. Har bara 3 lektioner så det ska nog inte vara så farligt. Efter skolan så åker jag hem och sen senare ska jag gymma hemma hos Amanda. Känns så härligt att verkligen kommit igång med träningen nu. Det har blivit som en rutin typ vilket är hur bra som helst! Men ska bortsta tänderna nu osv så vi hörs senare idag. Puss och ha en bra dag!

Paradise hotel

Hej på er alla!! Kom hem från dansen för ett tag. Näst sista gången var idag, shit vad tiden går fort. Snart dansuppvisning (?!). Har precis duschat och nu ligger jag i soffan och laddar inför Paradise Hotel som ska börjar nu faktiskt haha. Går nog och lägger mig dirket efter programmet så vi hörs imorgon. Puss och godnatt

Svar på en fråga

Hur lärde ni känna killarna? kram!
Det var sommaren 2011 tror jag det var som vi träffade dom för första gången. Jag och Amanda var sugna på godis och cyklade då ner till en kiosk i haverdal. I en korsning så stötte vi på två av killarna. Vi åkte sen ner till stranden och efter ett tag såg vi dom en bit bort och dom vinkade till oss att vi skulle komma. Vi gick dit och började snacka och träffade sedan dom flera dagar i rad. Då träffade vi även deras kompisar och det var på så sätt vi lärde känna flera av dom. Vi har sedan träffats varje sommar och blir bara närmare och närmare vänner. Hur kul som helst, så härliga killar!!

Tisdag

Hej fina ni! Hur mår ni? Själv mår jag super, väldigt glad idag. Skoldagen har varit bra! Gått jäkligt fort också så jag klagar inte. Vi slutar om typ 10 minuter och då ska jag till H&M en snabbis för att köpa CC-cream. Efter det ska jag möta upp Amanda och vi ska åka hem till henne. Ikväll blir det dans också, yey. Har inte så mycket mer att säga så här får ni två söta bilder på mig och bästa Andrea<3


 

Shoppingtips

Det var en läsare som frågade för något dag sen om jag kunde tipsa på lite olika saker som man kan shoppa och självklart kan jag det. Här kommer lite tips på vad jag hade köpt ifall jag hade massa pengar att shoppa med:
 
Kläder kläder kläder, det får man aldrig nog av. Hade köpt en massa snygga tröjor, toppar, blusar osv. hade nog slagit till på någon Odd Molly tröja då kläderna i det märket är så sjukt snyggt. Har även sett att det har kommit in väldigt snygga kläder på Bik Bok! 
Smink!!! Gud vad jag vill ha en massa sminksaker. Nästan det ända som står på min julönskelista hitills. Ögonskuggan på bilden från Naked 2 hade jag lätt slagit till på. Skulle inte säga nej till något på bilden faktiskt, åh. 
 
Skooooor. Hade lätt köpt ett par snygga mysiga Uggs att krypa ner i nu på vintern. Alltså kolla på dom till höger, hur söta var inte dom? Har aldrig sätt i butik dock så det suger ju. Men ett par skor skulle jag nog införskaffat! 

Midnight memories

<3

Hello tjena tja

Hej på er! Det var ett tag sen kan man säga. Orkar inte säga vad jag gjorde i helgen men den spenderades iallafall med trevligt folk! Idag var det måndag iallafall och den gick sjukt fort. Efter skolan så mötte jag upp Johanna och vi åkte hem till henne. Där åt vi mellis och sen färgade jag hennes hår, scary. Men det gick iallafall bra!! Börjar bli grym på det, haha eller?? Aja, efter det så åkte vi till donken och käkade välförtjänad middag, såååå gott! Där satt vi ett tag och pratade, åt osv. Mys. Nu har jag precis kommit hem och ska träna om ett tag sen ska jag plugga lite. Sen kommer resten av kvällen bedtå av att kolla på The Carrie Diaries, lyssna på killarnas nya album (som förövrigt är sjuuuukt bra) och sen kolla på Paradise Hotel. Grymt, puss

Before I die

 

Onsdag

Hej kära ni! Allt bra med er? Själv är det bara bra!! Onsdag idag vilket innebär att halva veckan har gått, skönt. Idag hade vi bara 2 lektioner vilket var sjukt skönt. På våran 2,5 timmars lunchrast så åkte jag och alla tjejerna hem till Frida och käkade. Mums (åt dock allas rester pga ingen plånbok men det dög det med). Efter skolan så mötte jag upp Johanna. Vi åkte hem till mig och här har vi kollat på Elsas värld, käkat en superdupergod middag som jag och Johanna var så duktiga och lagade, tagit lite bilder osv. Nu sitter vi mest och larvar oss haha. Om ett tag ska jag gå hem till Amanda för att träna på hennes hemma gym. Behövligt, puss

Sommarens höjdpunkt

Kan inte låta bli att sakna sommaren och Haverdal sjuk mycket. Speciellt nu när det börjar bli kallt, mörkt och trist. Världens bästa ställe.<3

-

 

De senaste dagarna

I lördagskväll var jag på tjejmiddag som jag även nämnde innan. Det var jättelyckat, trevligt folk. Många man inte har träffat på länge heller så det var kul! Vi åt jättegod mat, umgicks, Amanda öppnade pressenter, åt efterrätt osv. Sen så till en grej som jag inte kunde nämna i bloggen innan.. Det var nämligen så att några hade ordnat en överraskningsfest åt Amanda i en lokal. Hon hade absolut ingen aning så det var fett kul när vi helt plötsligt satte på henne ögonbindel, ledde henne till lokalen där alla redan var och sen när hon tog av ögonbindels skrek alla SURPRISEEE! Haha så kul. Kvällen var iallafall jättelyckad!
 
Vaknade dagen efter vid 10 ungefär. Log mest i soffan och lyssnade på musik, somnade även och sov ett tag. Skönt. Sen vid 3 ungefär städade jag mitt rum, gick ut på en powerwalk, duschade och sen mötte jag Frida från min klass vid bussen. Under kvällen så pluggade vi massa matte (till provet vi hade idag), ät middag, pratade massa, åkte och köpte 1kg godis som vi sedan blev helt illamående av pga för mycket, kollade solsidan, Johan Falk osv. Så mysig kväll verkligen! Älskar att hitta på saker med folk på söndagar då man slipper söndagsångest.
 
Mååndag då. Hade matteprovet idag som gick helt okej. Så sjukt skönt nu att bli av med det för atm har vi inte alls mycket i skolan. Skoldagen var iallafall bra och gick väldigt fort. Kom hem vid 4 ungefär och har inte gjort så mycket sen dess. Ikväll ska jag träna, läsa lite engelskabok och sen bara ta det lugnt faktiskt. Kanske kolla på någon film eller så! 

Tonight's gonna be a good night

Ja, såhär kommer jag se ut ikväll!! Har precis fixat mig klart och om ett litet tag kommer Amandas pappa och hämtar upp mig för att åka mot Amanda. Ni får ha en bra lördagkväll för det kommer jag iallafall, puss på er

Igårkväll

Hej babes! Åt middag hos Amanda igår och sen fixade vi oss. Efter ett tag kom Vendela och vi började gå i regnet mot bussen. Påvägen till dit vi skulle så träffade vi även på Markus. Kvällen var lyckad iallafall och man lärde känna en del nya människor, många från skolan också så det är ju kul. Fick sen skjuts (<333) hem av Vendelas mamma och Amanda sov här sen. Vi vaknade vid 10 ungefär och sen dess har jag inte gjort ett skit. Vet inte om jag pallar göra något innan kvällens planer. Amanda F fyller nämligen år idag (grattttiiis älskade bästa du) så ska på middag och fira henne. Men jag hör kanske av mig mer idag annars hörs vi imorgon, puss

Svar om mitt gymnasium

 
 Hej! Du har säkert svarat på det innan men har inte hittat det, vilket gymnasium går du på?
Svar: Hej! Jag går på Thorén Business School som ligger vid medborgarplatsen!
 
Hej, efter sommarn ska jag börja gymnasiet och jag funderar lite på thoren buiseness school. Kan du inte berätta lite om skolan? Vilken linje och så du går? Skulle bli hur glad som helst :)
Svar: Hej, jo självklart kan jag det! Hm, vart ska jag börja? Skolan ligger väldigt kommunalt och mitt i stan (2min från Medborgarplatsen) så det är hur skönt som helst. Skolan är väldigt fräsch också, klassrummen, korridorerna osv. Det ser inte riktigt ut som en skola utan liknar mer ett kontor typ, hur najs som helst. Det är också bra människor som går där, vädligt bra lärare. Rätt mycket plugg och högt tempo men det är väl bra i slutändan I guess. Dock suger maten riktigt hårt och det är då skolmatsal och inget matkort eller liknande och det skulle jag nog säga var det sämsta med skolan. Jag går linjen Communication Program vilket är Samhälle och jag har inriktningen Beteendevetenskap. Hitills tycker jag linjen är bra och rätt val för mig. Dock har vi inte börjat med psykologi osv utan har för tillfället bara kommunikation. Ja, vet inte riktigt mer vad jag ska skriva men har du fler frågor så är det bara kommentera eller skriva på kik typ---> mwetterdal ! :) 

Ja då var det äntligen fredag!!

Hej på er alla! Fredag idag, SÅ SKÖNT! Sitter nu i skolan på sistalektionen i väntan om att få hjälp. Så passar på att blogga nu då jag vet att det kommer bli lite dåligt med det idag pga fullt upp. Efter skolan så ska jag och Amanda åka en jävla bra bit till ett ställe för att fixa en sak. Efter det åker vi förmodligen hem till någon av oss. Planerna för kvällen är fest tror jag, yey. Ska bli så hiiiiimla skönt med helg nu, behövligt. Har även gjort klart väldigt många saker i skolan nu den här veckan. Ett stort so prov, en svenska redovisning och sen även lämnat in en podcast som vi arbetat med väldigt länge. Det vart även väldigt bra så är fett nöjd!! Men ska försöka tjata på läraren nu så hon kan hjälpa mig.. Seee ya soon, puss

Fjortonde november

Efter skolan igår så åkte jag hem till mig och träffade även Johanna vid bussen. Hemma hos mig så snackade vi mest och var inne på datorn. Efter ett tag så åkte vi hem till Johanna för att käka middag. Vi var även där till strax innan 8. Vi låg mest i hennes säng, snackade, spelade på mobilerna och garvade sjukt mycket. Inte skrattat så mycket på länge helt ärligt, haha. Tog bussen på Johanna och åkte till Amanda för att gymma. Vi tränade i lite över en timme, riktigt hårt pass. Vi har nu satt upp schema som vi SKA följa och då är det just träna på Amandas gym på onsdagar! Sjukt skönt efter. Kom sen hem, duschade och la mig nästan på en gång.
 
Idag då, gick upp vid 6 då vi som alltid börjar 8 på torsdagar.. Hade prov som första lektion, gick faktiskt väldigt bra, så får hoppas på det bästa. Sen gick väl resten av dagen bra. Kom hem för ett tag sen och åt macka framför Elsas Värld. Nu kom även Amanda och om ett litet tag kommer även Irene! Sen har vi dans ikväll också. Men hör av mig efter det, pusssss
 

Måndag & tisdag

Hej på er alla! Tänkte berätta lite här i ett dåligt inlägg med fula bilder vad jag gjorde igår och idag :-)
Detta var då i måndags i skolan. Dagen gick hyfsat fort och jag jobbade på hyfsat bra. Speciellt i Spanskan, förvånad. Faktiskt aldrig jobbat så bra och förstått så mycket som jag gjorde då, bra Moa!! Åkte hem sen med Amanda och Natalija hoppade även på bussen. Vi alla åkte hem till mig, pratade om vad som hänt den senaste tiden, åt lite osv.
 
Efter ett litet tag var det dags för oss att ta Milla till dansen. Vi gjorde det som en liten grej att vi åkte buss med henne, hängde med henne in till dansen och sen kollade på henne. Så söt! Hon var jätte excited när vi åkte buss och så duktig på dansen, min skruttis. Efter det fick jag skjuts till sågen och tog bussen dirket till Amanda F.
 
Dagen kunde inte avslutat på ett bättre sätt en detta. Kom dit och då började vi nästan dirket laga pizza som förövrigt var så jäkla god. Vi pratade om en hel del saker och sen var det dags att käka. Det gjorde vi i soffan framför 27 dresses som var jättebra! Under filmen lagade även vi (okej Amanda) kladdkaka, vi planerade lite inför helgen då hon fyller år (!!!) osv. När filmen sen var slut tog vi bort sminket, bäddade och la oss framför ett avsnitt av The Carrie Diaries. Somnade dock väldigt fort. Väldigt bra och mysig kväll iallafall med bästa Amanda.
 
Kort om idag då. Jag var jag i skolan som vanligt och sen åkte jag hem till Amanda. Vi käkade, pluggade och löjlade runt oss som vanligt innan det var dags för dans. Vi missade bussen (denna gång pga mig) och kom som vanligt inspringandes när alla satt i ring och hade upprop. Vi dansade och det gick bara bra! Nu ligger jag i sängen efter en skön dusch och ska försöka plugga lite. Kommer sluta med instagram och spotify eller något. Haha vi hörs imorgon, kramis

Ny vecka

Godmorgon finisar! Måndag idag vilket innebär skola, blää. Sitter nu framför datan med musik och äter frukost. Ska strax fixa det sista innan det är dags att gå till bussen. Efter skolan så ska jag träffa Natalija en liten stund för vi har lite saker att prata om. Sen ska jag packa och åka till Amanda F. Ska nämligen äta middag där, umgås med henne och sen sova där, gos. Har inte frågat mamma än så kanske dags att göra det haha men tror det kommer gå bra. Börjar liksom 11 på tisdagar. Aja, men ska äta upp min macka nu så jag kan bli klar. Kramis

Helgen

I fredags så gick jag i skolan som vanligt. Efter det åkte jag hem och sen mot kvällen så kom Amanda, Linnea, Viktor, Elias och Oggy hem till mig. Vi var bara där ett tag tills vi tjejer hade fixat oss klart. Då drog vi till en kille men var inte där så länge, det var inte så lyckat om man säger så. Efter det drog vi vidare till en tjej som heter Julia. Där var vi hela kvällen, pratade, umgicks osv. Det var mer lyckat!! Sen åkte jag, Amanda, Viktor och Elias hem till Elias. Där lagade vi alla mat (okej förutom Amanda för hon däckade i soffan dirket), pratade osv. När vi vaknade sen så degade vi i sängen ett tag, gick ner och kollade på en Disney film haha och sen bestämde vi oss för att gå och äta pizza/kebab, mums. Efter det tog jag och Amanda bussen hem.
 
Vi åkte hem till mig och började kolla på The Carrie Diaries som nyss kommit ut, bästa. Kan inte säga att vi kollade speciellt mycket för båda somnade rätt fort, så skönt. När vi vaknade så åkte Amanda hem, jag åt middag och sen låg mest i sängen. Strax innan 8 så åkte jag och Amanda till Linnea där även Felicia och Andrea var. Vi hade myskväll med massa chips, glass, godis, saft och film. Det var så gos. Skönt också att ta det lugnt för en gångs skull och umgås med mina pullor. Jag och Amanda sov kvar och i morse vaknade vi alla i soffan. Hade alltså inte hunnit gå upp till sovrummet för alla hann somna. Men skönt var det iallafall! Vi käkade sen frukost och efter det åkte jag och Amanda hem. Sen dess har jag bara tagit det sjukt lugnt, ätit middag och sen även läst lite ur min Engelska bok.. Ska snart träna lite, duscha och sen blir det solsidan, Johan Falk och sooooova.  Ladda inför en ny vecka i skolan med prov, redovisning, inlämning osv!! WOOHOO TAGGA

En såndär tråkig lista som ingen läser

UTSEENDE
Hur lång är du? Ca. 164
Hårfärg? Blond
Ögonfärg? Blåa
Skostorlek: 37
Är du nöjd med ditt utseende? I stort sätt ja!
Är du mogen? Ja det är jag, men har även mina omogna sidor :P

TYCKER DU OM ATT…
Kramas? Ja, mys
Kyssas? Självklart
Prata? Men jaaaa
Sova? Bästa<3333
Gå upp tidigt? Nej fy ush
Lyssna på musik? Vet inte vad jag skulle göra utan musik
Vara ensam? Oftast inte men kan vara skönt någon gång ibland (dock inte under längre tid)
Att vara kär? Aldrig varit men det verkar gos
Vara i skolan? Det är väl kul tack vare mina babeees
Kolla på film? Ja, men brukar ofta somna hihi

KÄRLEK
Är du kär? Nix
Har du sagt ”jag älskar dig” utan att mena det? Det tror jag säkert hänt när man var mindre
Är du rädd för kärleken? Nja
Har du kysst någon som varit riktigt dålig på det? Ja hahahha stackare
Har du någonsin haft ett seriöst förhållande? Nä aldrig
Har du någonsin gillat något utan att berätta det för personen? Si

BADGIRL/BADBOY
Har du rökt? Testat några gånger ja
Däckat? Haha inte sådär rejält men kan ha hänt ja
Tycker du att det är coolt att supa? AAAA OMG
Kysst en främling? Japp
Pussat en tjej? Jaaa
Har du haft sex med mer än 20 Personer? Nej gud
Gråtit inför mer än 10 personer? Ja haha
Smygit ut? Si
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? Nepp
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? Aa
Gråtit dig till sömns? Säkert någongång
Gråtit framför någon du älskar? Många gånger
Vaknat av att du gråter? Faktiskt en gång pga en mardröm som mamma dog i haha </3
Skrikit ord som hora och slampa till någon? Haha ja till min älskade syster
Slagit någon på skoj? Si senorita
Blivit slagen på skoj? Yessss I have
Har haft snöbollskrig? Jadåå
Inte sovit på en hel natt? Det har hänt ja
Blivit jagad av polisen: Faktist hehe
Varit på sjukhuset? Mm
Sovit i över 12 timmar? Aa fett skööönt
Varit ute en hel natt? Ja
Bråkat med en vän? Ja
 
FRÅGOR
Vad tycker du om kärlek? Det verkar så jävla fint och underbart
När kramade du någon sist? En timme sen ungefär
Saknar du någon speciell person? njaa ingen jag kommer på
Har du svårt för att bli kär? Ja, väldigt svårt tyvärr
Är du singel? Always single<3
 
 
SENAST DU...
Åt: Äter nu!
Pratade i telefon: För någon timme sen
Var arg: Var lite små irriterad på Amanda i fredags för hon glömde några saker i fredags, haha babe
Kysste någon: Måste varit förra helgen
Sov hos någon i samma kön: Lördags, alltså igår
Sov hos någon i motsatt kön: I fredags
Fick en komplimang: Förrgår tror jag 
Skrattade: Nyss, åt mitt mongo till lillasyster
Grät: Vet inte riktigt, ett tag sen
 
HAR DU NÅGONSIN…
Varit medvetslös: Ja, eller svimmat med mening men då är man väl medvetslös ett tag?
Hånglat med nån riktigt ful? Tyvärr har det hänt hahahahha
Hånglat med fler än 50 pers? Nej så många tror jag inte
Gjort något riktigt dum? Ja det har jag säkert
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Varit nykter på någon nyårsafton? Nej druckit på nyår ända sen födseln du vet
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? Ja
Skämts över dina föräldrar? Jaaaa haha
Sagt jag älskar dig och menat det? Flera gånger!!
Tagit droger? Nej
Vilka kläder sover du i? Trosor
Vad hatar du verkligen? Idioter
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nja, beror på hur man ser det
Är du ensam nu? Yes det är jag
Vill du gifta dig? Ja åh verkligen
Vill du ha barn? Två flickor!
 
 
 
SENASTE PERSONEN SOM…
Sov i din säng? Måste nog vara Amanda tror jag
Såg dig gråta? Amanda
Smsade dig senast? Mamma
Kramade dig? Amanda igen haha
Du sov hos? Linnea
Smsade dig: Mamma
Ringde dig: Irene
Skrev till dig på Facebook: Viktor
Du pratade med: Milla
 
DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? Nix
Kramat någon? Yes
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Aa
Sjungit? Sitter och sjunger förfullt nu
Saknat någon? Nja, ja jo om man tänker efter
 
HAR JAG?
Digitalkamera? Nej system
Telefon på rummet? Nix
Egen dator? Ja
Könssjukdom? Haha nej
Bra kompisar? Helt klart världens bästa
- självklart är inne alla underbara vänner med utan slängde bara ihop ett snabbt collage

Lite random fakta

- När jag blir mätt får jag väldigt ofta hicka (?) 
- Jag sjunger heeeela tiden och relaterar saker till låtar, det har även många i min nya klass lagt märke till haha
- Har länge velat ta tag i träningen men något har alltid kommit emellan (ja lite lat har jag också varit) men ska börja nästa vecka HELT bestämt nu med Amanda
- Har på senaste tiden haft behov av att somna med lugn musik i öronen
- Det är nästan lite komiskt hur mycket jag kan övertänka ibland och vad jag sen kan komma fram till
- Lovade tandläkaren igår att jag skulle ta tandtråd varje kväll och det vet vi alla att det inte kommer hända
- Trivs verkligen jättebra i min klass och även skolan
- Fick B på speaking test idag i Engelska!!!!!!
- Har haft väldigt mycket hål i tänderna 
- Måste seriöst slinga mitt hår snart, ta bort utväxten. Men det innebär att jag samtidigt måste klippa mig så därför skjuter jag på det hela tiden
- Har börjat lyssna sjukt mycket på olika podcasts, bästa
 

Från 6:an till gymnasiet

Såhär mycket har jag förändrats på 5 år ungefär. Helt sjukt. Hade så himla blont hår förut också, hade inte ens färgat (tror jag inte iallafall). Iallafall, tänkte bara visa lite då jag sitter och kollar igenom gamla bilder på datorn, hehe. 

Kind of miss summer

 

Händelserik och bra dag

Började 8 vilket inte var så najs men var faktiskt inte så trött som jag brukar (?). Skönt. Fick väldigt mycket gjort i skolan idag. Har hyfsat koll på samhällskunskaps provet nästa vecka och i historian kom mig grupp as långt *applåder*. Till lunch gick jag, Filippa, Evelina och Frida till donken då maten i skolan var snusk, haha. 
 
Som många av er säkert inte missat så är det kladdkakans dag idag, muuums. Efter vi varit på doken så mötte vi upp resten och drog mot slussen där vi skulle ha idrott. Vi gick in på ica och köpte 2 kladdkakor som vi sedan åt i idrotshallen medans vi kollade på klassen innan som spelade fotboll. Precis som dom så spelade vi fotboll på idrotten och det var verkligen skitkul. Saknar faktiskt det en del, fast skulle dock inte vilja börja igen. 
 
Efter dansen åkte jag till tandläkaren för att laga ett hål. Var där i en timme (lite långtråkigt ja) och sen åkte jag hem. Väl hemma så lagade jag lite goda mackor osv som jag sedan åt framför Elsas Värld. Då hände väl en lite mindra rolig sak. Hade fått bedövning när de skulle borra så hade ingen känsel i kinden, tandköttet eller tungan. Helt plötsligt när jag tuggade på min macka så såg jag att det kom blod på den. Sprang då till spegeln och såg att jag bitit rejält i läppen.. Dirket efter råkade jag göra det igen, ajjjjj. Eller okej vadå ajjjj, hade ju bedövning så kände inget som tur var. Läppen svullnade då upp riktigt mycket, som ni kan se på bilden haha. Trots det så åkte jag till dansen och det ångrar jag inte. Visst såg jag ut som ett misshandlat mongo och väldigt många la märke till det men det var skitlkul iallafall. Vi fick lära oss en del till dansen som vi ska ha på uppvisningen, kommer bli riktigt bra tror jag!! 
 
Nu har jag kommit hem och ska strax duscha. Snart kommer även bästavän och sover här. Ska bli så mysigt. Vi har en del att prata om och har inte riktigt umgåtts så mycket denna vecka, då hon även inte var med mig idag innan dansen och inte var med på dansen heller. Aja, kanske för mycket text för er att läsa nu så avslutar här. Puss på er alla!!!

Long time no see

Orkar inte be om ursäkt för jag inte bloggat i princip alls den här veckan för har redan innan förklarat att det är pga brist på tid och ork. Men kan inte låta bli att få lite dåligt samvete ändå :-/ De senaste dagarna dåå..
 
Måndag- Första skoldagen efter lovet, helt okej. Kul att träffa alla igen iallafall. På första bilden ser ni mig och bästa mattepartner Frida och på andra bilden snygga Andrea och Filippa i matsalen samtidigt som vi åt supergod *host* mat. 
 
Direkt efter skolan så åkte jag hem och skulle försöka plugga lite. Fick inte så mycket gjort som vanligt så man distraheras av mobil och data. Kvällen avslutades iallafall på bästa sätt med mamma. Vi åt ostbricka, pratade om allt möjligt i livet osv. Riktigt mysigt och behövligt. Världens bästa mamma. <3
 
Tisdags- Här sitter vi livrädda på spanska lektion då vi skulle ha muntligt spanska prov. Jag som suger på spanska och tycker att hörförståelse även är den svåraste delen förväntar mig helt klart ett F. Känner att jag skrev bara skitsaker om det ens var riktiga spanska ord, hahhah. Aja, efter skolan åkte jag iallafall hem till saknade Linnea och vi snackade lite innan vi båda åkte hem till mig. Dit kom även Amanda sen när hon slutat. Vi pratade mest om det som hänt i livet på sistone, åt lite och kollade på film. Sen mot kvällen var det dans för mig och Amanda och det gick väl bra. Vi gick mest igenom resten av koreografin och dansade inte så värst mycket. Kanske lika bra då jag verkligen börjat bli sjuk. Hela förmiddagen hade jag världens huvudverk, ont i halsen och sen även lite snorig. 
 
Onsdag- Har ni märkt att jag har fått en favvorit effekt på mobilen? Haha alla bilder är typ i den färgen, aja. Vaknade sjukt otaggad på skolan och önskade faktiskt att jag skulle vakna med feber så jag kunde stanna hemma idag. Humöret vände dock när jag kom till skolan och dagen har faktiskt varit väldigt bra. Åkte hem direkt efter skolan har sen dess pluggat som en galning. Gjort klart alla so frågor, några tal i matten och ska snart ta och läsa lite ur en engelska bok. Så nu har jag alltså min paus och tänkte då passa på att blogga. 
 
Ja, det är det jag gjort den här veckan. Har för det mesta mått bra. Humöret har dock pendlat sjukt mycket. Från att vakna depp till glad, till seg osvosvosv. Riktiga humörsvängar hela tiden faktiskt. Men men, bara ta sig igenom det på bästa sätt. Känner mig iallafall mycket friskare nu, hoppas förkylningen har försvunnit!! Puss

Finner inga ord.


4 svar

Vilket designtema använder du på din blogg? kram
Svar: Alltså jag vet faktiskt inte. Min kompis hjälte mig med designen och då satte vi in hennes och sen ändrade allt utifrån det, kramis
 
Snälla kan du säga vart fu har köpt din gråa mössa skulle betyda jätte mycket! Kram
Svar: Har ingen grå mössa men har lagt upp bilder på bloggen i två olika mössor. En är från H&M och en är jättegammal. Kram på dig
 
Hej moa! 
Har inte tänkt på det innan, men är du äkta blondin? 
Din utväxt ser så mörk ut på bilderna, kanske bara är ljuset elr att du blir så mörkhårig på vinter :D 
Kram 
Ps. Kan inte du ha en frågestund snart? :)
Svar: Hej på dig! Jo, jag är äkta blondin men håller med dig att utväxten ser extra grov ut på bilderna. Har faktiskt fått lite mer utväxt på sistonde men när jag redigerade ljuset på bilderna så blev den även lite tydligare.. Jo det kanske jag kan ha :) 
 
Du har så otroligt fina ögonbryn och ögon Moa!! Kan inte du snälla göra ett videoinlägg med hur du sminkar dig? Skulle verkligen vela se, så är jättetacksam om du orkar det! Kram
 
Svar: Åh tack så jättemycket! Jo, fler som frågat efter det men är så dålig på att ta tag i sånna saker men ska göra mitt bästa! Kram 

Mini photoshoot med Johanna