Nu mår man fan bra.




5km runda i tyrestaby med mami


Grymt skön start på morgonen. Nu ska jag sola och sen blir det jobb ikväll, puss

Senaste dagarna, lovet med andra ord


Onsdags
Vi åkte somsagt till Göteborg för att träffa lite vänner. Började med att jag träffade Simon sen åkte jag, han, Amanda, William och Kg till hans landställe. Vi köpte pizza/kebab, snackade massa, lyssnade på musik och krökade lite mot kvällen. Var verkligen jätte gos och kul. 

Torsdags
(ena bilden var från onsdagen). Vi vaknade och gjorde väl inget speciellt tills jag, Simon och Kg bestämde oss för att åka och köpa frukost (pizza lol). Vi åt det, städade och sen åkte "hem", alltså dit dom bor. Senare åkte vi till Kalle där vi kollade film, spelade "med andra ord", åt middag osvosv. Kväll bestod sen av att handla godsaker, kolla lite på tv, köra anden i glaset och bara umgås liksom. 

Fredags
Åkte hem från Göteborg *snyft* vid 11 ungefär. Var såååå trött då vi knappt sovit någonting. Men oavsett så blev det ingen vila för mig då det var full rulle dirket när jag kom hem. Träffade Filippa och Andrea för att prata om allt och senare dra ut med Amanda och Felicia. Det var en väldigt oklar kväll som spenderades på många olika fester. Tillslut hamnade vi hos ett killgäng vi känner och badade pool och bara hade det najs. Vi sov där sen. As kul kväll iallafall.

Lördags
Ställde klockan, åkte hem, hann endast duscha och sen bar det av mot mormor och morfars landställe. Där var jag hela dagen med släkten och firade påsk. Vi åt as god mat, solade, spelade kubb, sköt luftpistol på ölburkar osv. Jätte mysigt. Åkte sedan hem och åkte på fest med Amanda, Felicia, Andrea och Filippa. Det var as tråkigt iallafall och vi låg mest i ett rum haha. Mycket folk och opersonligt. Sov sedan hos Andrea med Filippa. 

Söndags (idag)
Vaknade vid halv 2 och insåg att det var sjukt grymt väder. Hela dagen spenderades på Andreas balkong i solen med frukost, hemmagjord klass, bra musik och massa skratt. Åkte hem vid 6 och träffade då Amanda och Linnea som jag sa. Bra dag iallafall och kan inget annat än att älska vädret!!!! 


Tacos myskväll


Träffade Linnea och Amanda vid 7 idag för att handla tacos. Vi åt, pratade om massa saker som hänt på senaste tiden, gick och handlade godis och nu ligger vi och myser i sängen framför en film. Så gos. Vi ska bara ha myskväll ikväll och umgås, behövligt för är rätt trött. Emma kanske också kommer senare så det blir kul. Ska strax göra ett inlägg om de senaste dagarna, Göteborg och allt! Puss 

Mot Göteborg!!

Förlåt för jag inte bloggat på ett tag men har inte haft tid och heller inte tänkt på det. Men har väl inte gjort något speciellt. Jobbat, varit med Andrea, haft myskväll med Johan och Kalle, varit barnvakt och sovit hos Amanda. Just nu sitter iallafall jag och Amanda på bussen påväg mot Göteborg vilket jag inte ens nämnt kom jag på. Haha. Vi ska vara där och träffa några kompisar tills på fredag, kommer bli grymt tror jag. Ska försöka uppdattera er så mycket som möjligt, okej? Vi kommer även göra en video från resan som kommer upp när vi kommer hem. Grymt va?? Ja, nu ska vi luta oss tillbaka, sätta på musik i hörlurarna och bara ta det lugnt. Hej sålänge! 



Den här är till dig Dessie


"omg där är moa, jag läser din blogg" 

Ca 6km joggning/PW


vi är bäst verkligen.


Nu mår man bra.






Bilderna beskriver väl ungefär det vi gör. Vi hade en jätte mysig kväll igår med massa prat, donken, nattkäk osv. Vaknade halv 12 ungefär och har nu ätit as god frukost coz bara tagit det lugnt. Ska försöka ta in att det verkligen är lov påriktigt, åh. Tro det eller ej men jag har fått med mig dessa två latmaskar att gå och ur springa, så fint väder. Inga planer har vi för dagen så vi får se vad som händer, skönt. Ikväll ska vi tjejer på fest iallafall vilket blir as najs!!! Ha en sjukt bra dag och njut av vädret, puss


Nu är det fucking lov


Detta var nog den skönaste dagen på hela veckan. Åkte till skolan och satt på svenskan för att kolla på redovisningar i en halvtimme. Sen av många anledningar slutade vi 09:20 så då åkte vi alla tjejer hem till Andrea för att plugga lite, gos. Vid 12 åkte jag på utbildning på jobbet i 4h, lite jobbigt men ändå najs. Ska dit igen på söndag. Nu ligger jag i Andreas säng med mina två favoriter. Vi ligger och pratar om alla möjliga sjuka grejer haha, går ej in på detaljer. Om ett tag ska vi ner och hämta donken mat, gotttttt. Sammanlagt ätit 3 knäckemackor idag, två frukter och en kexchoklad så det kan verkligen behövas. Planerna för kvällen är nog att mest ta det lugnt, lite oklart. Men den kommer spenderas med Andrea och Filippa helt bestämt iallafall. 

Lov nu också, såååå skönt. Har en del planer för veckan och denna helg. Tror det kommer bli grymt verkligen!!!!

Allt detta på en vecka


Grymt stolt. På en vecka har jag sprungit 2mil och 3,5km, alltså. Känns så bra. Har verkligen kommit in i rutinen att springa så ofta jag kan och det är såååå skönt. Utöver det gör jag även styrkeövningar osv. Äntligen igång påriktigt! Ska försöka hålla igång såhär fram tills sommarlovet så ska det nog bli bra ska ni se. Blir även så pigg av detta, sover bättre, äter ordentligare och inget småätande. Kroppen mår mycket bättre av att träna har jag märkt och även jag. 

Dancedancedance






Redan hemma


Otrooooligt skön dag i skolan och solen skiner. Kan det blir bättre? Ja det kan det faktiskt, gick as bra på no debatten idag i skolan och är snart klar med min jobbiga historiadebatt. Slutade kl 11:30 idag pga massa ändringar o schemat vilket inte gör mig någonting :)))))) Är nu skönt nog hemma och ska göra klart det sista plugget nu så jag bara blir av med det, så skönt. Vi hörs senare, puss

Dagens




Enjoy every piece of life.

 

Secret craving


Ingen plugg för mig än inte, haha som jag sa.. Har bara legat och pratat i telefon nu fram tills middagen och lite efter. Men nu ska jag sätta igång!! Orkar eeeeej. Ska fixa ett litet collage till bloggen sen också så lägger in det den, puss å kram!

If this was a movie, you'd be here by now.


Hej på er! Nu har halva veckan gått och det är endast 2 dagar kvar till lov, alltså huuuur skönt?! Skolan idag var okej. Höll mitt muntliga nationella tal idag och det gick faktiskt jättebra, är nöjd. Skönt att ha det gjort liksom även om jag knte hade speciellt lång tid till att förbereda mig. Ligger i sängen nu och har kollat ikapp Top Model. Ska försöka plugga lite, men är helt off i hjärnan haha. Kommer säkert skjuta upp det tills efter middagen as always. Aja, puss på er

-




En skönare tisdag


Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag bra, otroligt skönt att vara hemma idag. Bara gå runt i en stor t-shirt, ligga i sängen och slippa fixa sig. Gick upp vid 10 och åt frukost framför Top Model. Har sen dess tränat lite på mitt tal, försökt hitta praoplatser och även jobbat lite med historia. Sååå mycket i skolan denna vecka, blä. Bara bita ihop för nästa vecka är det lov (!!!). Ska nog äta lunch nu sen fortsätta plugga, hejdå sålänge!!
 

Plugga, träna, chilla


Jaaa, jag beskriver väl på ett ungefär det jag gjort idag. Åkte till skolan tidigare idag för hade UV samtal. Var klar en timme innan vi började så satt faktiskt och pluggade lite, duktig. Efter skolan har jag väl inte gjort mer än att fortsätta "försöka" plugga, tagit en lång springtur + de vanliga övningarna och bara suttit vid datorn. Har inte kännt att det funnits något att blogga om idag + att jag inte haft någora bilder så därför blev det så sent, sorri för det. Menmen, ska göra klart min power point inför talet jag ska hålla på onsdag, svenska nationella. Hur taggad som helst (!!!) elleeeeer..?? Vi hörs imorgon, godnatt! 

Juste är ledig imorgon pga att alla ska ju UV samtal och jag har redan haft det. Sååå himla skönt! 

Gårdagen

Träffade Andrea vid strax efter 12 och vi åkte hem till mig. Vi la oss då i solen tills de blev lite kallt och fortsatte därför att sola genom mitt fönster från min säng haha. Alltså det var så gos verkligen. As skönt, varmt + lite musik i högtalarna. Vi låg säkert i över en timme. Senare mot dagen så började vi hjälpa mamma med lokalen inför hennes tjejmiddag. Det var faktiskt fett kul då vi fuckade ur en del haha nog om det, bara Andrea som förstår. Jävla mycket skratt i alla fall. Även fast vi inte gjorde så mycket så var dagen hur bra som helst.
Planerna för kvällen låg på 0 tills födelsedagsbarnet Hanna ringde för att dra med oss på fest. Vi drog spontant dit och det var så värt det. Mycket sång, dans och träffade även lite folk man inte sätt på länge. Kul kväll helt enkelt. Vi kom hem vid 3 ungefär då vi åt massa rester från middagen och pratade i telefon. Bra avslut på kvällen och en grym dag.

Har verkligen varit en as bra helg. Hur spontan som helst och har tagit allt som det kommit, så det ska vara!! Länge sen jag skrattade så mycket som jag gjort denna helg, igår bland annat. Anyway, nu ska jag fortsätta dränka mig i plugg samt snacka skype. Puss å kram!
 
"vad fan är oddsen" lolz

Pizza, pasta och Emil i Lönneberga.


Allltssååååå ser ni hur gott detta ser ut? Dör. Förutom att åka till centrum en snabbis och pluggat lite är äta på ett ungefär det ända jag och Andrea har gjort idag, haha. Verkligen en skön dag, vi är helt döda båda två. Tänkte göra ett inlägg snart om gårdagen, så kul hade vi. Ska bara äta upp, mmmm. Puss 

Sunny saturday


Godmorgon! Fick bli myskväll igår med Amanda och Linnea framför Let's dance och en film. Så mys och behövligt, har varit trött hela veckan verkligen så det var så skönt att sova. Vi vaknade nu och sitter och äter frukost. Strax ska jag ta bussen hem och då kommer även Andrea till mig. Får se vad vi hittar på idag då vi inte har några planer förutom hjälpa mamma med en grej bara. Tänkte avsluta inlägget med svar på två frågor!

Hej! Hur gör/klipper du dina videos du brukar visa? Som den i Thailand ex! :) kram
Svar: Jag fixar filmerna i iMovie på Mac dator! Kram

Vart har du köpt din tröja? Thailand?:)
Svar: Tröjan är Linneas och köpt från Ralph Lauren, nej inte från Thailand utan USA.

Something always brings be back to you.


Efter skolan åkte jag till Kungsträdgården och mötte upp Amanda och Linnea. Vi låg där och pratade, skrattade, solade osvosv. Sen blev vi hungriga och gick till doken där vi satt ett tag och fick senare sällskap av Felicia och Andrea. Så äckligt mätt var jag, ush. Nu har jag, Amanda och Linnea åkt hem till Linnea och ligger helt döda i hennes säng. Tror det blir myskväll ikväll om inte vi får något kick och vill dra ut. Puss

Sol, pizza och äcklig glass


Vi hade svenska lektion som följdes av 2,5h håltimme, blääää. Rätt mys ändå eftersom vi alla tjejer åkte hem till Tove och åt, så gott. Efter gick vi och handlade godis/glass och jag tänkte smaka den nya Magnum silver typ. Så äcklig glass smaka aldrig den, smakar seriöst typ whiskey.. Är tillbaka i skolan nu iallafall och har två lektioner. Hoppas de går fort, plzzz!!!!¡¡

Dagens




Godmorgon!!!


Fredag och solen skiner! Dock fortfarande väldigt kallt ute med klockan är inte ens 8 så vad ska man förvänta sig. Är påväg till skolan nu för att försöka klara av skoldagen. Det går säkert fort. Sen efter skolan får vi ser vad jag hittar på, planerna ligger på 0. Men sånt löser sig alltid! Ni får ha en superbra fredag så återkommer jag om ett tag med outfit bild åt er, pusssss

5,3km


Ligger nu i sängen efter dans, en runda på 5,3km, magövningar, squats och en sköööön dusch. Amanda sover här ikväll vilket är supergos. Fredag imorgon, så skönt. Vet inte riktigt vad planerna för helgen är förutom att jag ska hjälpa mamma lite på lördag kväll med hennes tjejmiddag. Annars lär helgen bli spontan vilket bara är najs. Vi hörs imorgon så får ni sova så gott, puss å kram 

Tröttare får man leta efter


Hej!! Började senare idag och slutade lite tidigare vilket var skönt. Har varit trött hela dagen, nästan sommar på lektioner osv, så när jag kom hem gick jag direkt och la mig i 2h. Såååå skönt och det behövdes verkligen. Lagade sedan middag och nu har jag och Amanda bytt om inför dansen. Efter dansen ska vi, tro det eller ej, springa hem. Hur duktiga!? Vet ej hur långt det är men får ta på runkeeper. Yes, vi hörs efteråt då jag förmodligen kommer vara helt död. Pusssss

Black but still beauty.

 

Får man vara så jäkla stolt över sig själv?


Pfftt, helt slut. Sprang en runda på ca 5,4km idag vilket är över en halv mil (!!!). När jag kom hem körde jag även 10min stryka, mage och de dagliga squatsen. SÅ GRYM! Nu ska jag ta en välförtjänt dusch, ett gott kvällsmål och sen krypa ner i sängen. Vi hörs imorgon babes, puss å godnatt!!

I'm wearing the smile you gave me.


Hejhopp! Hur är det med er? Själv är det toppen förutom att jag är väldigtväldigt trött. Höll på att somna under lektionen då vi kollade på film. Slutade sjukt mycket tidigare idag så vi inte hade de två sista lektionerna. Vet hemma strax innan halv 1 vilket var superskönt. Har sen dess mest pluggat, pratat i telefon och slöat haha. Fick idag reda på att jag tillhör första gruppen i svenskan vilket innebär att jag ska redovisa mitt nationella tal om redan en vecka, ush.. Men men, kommer kännas skönt att ha det gjort och nu har jag lite koll på vad jag ska prata om så det blir säkert bra! Ska fortsätta plugga lite nu och sen tänkte jag träna. På en ungefär de mina dagar består av nowadays, haha. Vi hörs senare, puss å kram.

If you want it, you have to fucking work for it.


Var ute och sprang i 30 minuter + körde magövningar och de dagliga squatsen. Applåder till mig, wiho. Har nu ätit lite yoghurt med müsli och ligger i soffan framför Biggest Loser. Ska strax hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen. Hoppas ni haft en bra dag, puss

Lost in fantasy


Slutade tidigare idag som jag nämnde innan + att 20min gick bort från vår sista lektion pga brandalarm, skönt som fan. Träffade på Julia från min gamla klass vid tunnelbanan så vi bestämde oss för att åka hem till mig lite spontant. Pratade på om massa som hänt och bara umgicks liksom, saknat henne. Så sjukt att vi inte setts på flera veckor/månader och att det ändå känns som igår när vi ses. Ligger iallafall nu i sängen och ska fortsätta plugga. Blev precis klar med en engelska uppgift och ska senare ge mig in på historian, ush.. När jag känner att jag inte pallar mer ger jag mig ut på en springtur (vilket lär bli rätt snart om jag känner mig rätt heh).. 

Första april tvåtusenfjorton


April april din dumma sill. Ja då var de april bröder. Tiden har gått så jäkla fort, galet. Idag får man vara på sin vakt från alla aprilskämt. Tänkte lura er med något men har så satans dålig fantasi när det gäller sånthär. Aja, sitter på bussen påväg till skolan nu. Har endast två lektioner och vi ska försöka skjuta fram sista så slutar väldigt mycket tidigare vilket är superskönt. Vet inte riktigt vad planerna för dagen är förutom att träna och plugga lite. Men vi hörs under dagen så får ni har en härligt och förhoppningsvis rolig första april, kramis