I don't want another pretty face, I don't want just anyone to hold.

Åkte med Amanda och Johanna till Ica Maxi för att köpa mat. Det tog ett tag att hitta allt och räkna ut hur mycket som behövdes. Sjukt tugnt att bära också haha men som tur var blev vi hämtade av Amandas pappa. När jag kom hem lagade jag mat, duschade och smörjade in mig med brun utan sol. Nu sitter jag i sängen framför datorn och väntar på Kalle som är påväg hit. Puss

Shopping

Svart paljettlinne från Ginatricot
 
Paljettkofta från Ginatricot
 
Från vänster: Torrshampoo från en frisör, värmeskydd från samma affär, brun utan sol från apoteket
 
Min första fondation från NK + en fondation borste från Kicks
 
Halsduk från Ginatricot + en jacka från BikBok som jag köpte för 2 veckor sen ungefär
 
Klocka från Ur&Penn
 
Blus från BikBok
 
T-shirt från Ginatricot
 

I wont let another minute go to waste

Hej babes! Igårkväll kom Linnea till mig och vi låg mest och snackade. Sen senare mot kvällen/natten bestämde vi oss för att kolla på Shrek, så jäkla bra. Så vi gjorde lite att äta och bänkade oss framför tv:n med kuddar och filtar. Gos. Blev väckt imorse då jag skulle vara barnvakt. Efter det så hämtade mormor mig och körde mig till min morbror för att jobba. Det gick fortare än vad jag trodde så är redan hemma faktiskt. Nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver inköpslista. Ska nämligen ha tjejmiddag imorgon på nyår, taggaaaa. Kan inte fatta att det är nyår redan imorgon. Taggad som fan inför det nya året. Men måste fortsätta nu, puss hej

Mina juklappar

Någon frågade om jag kunde längga upp bilder på vad jag fick i julklapp ch vad jag shoppat så självklart. Först kommer julklapparna och sen någon gång under dagen kommer bilder från shoppingen!
 
Fick lite sminkgrejer, produkter för ansiktet, en olja till håret. 
 
Sen fick jag denna ursnygga topp från Nelly.com som jag ska ha på nyår!!
 
Fick sen även massa pengar till shopping någon grej jag lämnade tillbaka och tog pengarna istället. Sen av pappa fick jag också pengar och två andra små saker. Kommer få det när han kommer till Sverige efter nyår! Jättenöjd iallafall.
 

♥♥♥♥

 

Svar på frågor

Är tröjan ny? assss fin!

Vilken storlek har du?

OMG vart är tröjan ifrån?

Svar: Det är Amandas tröja som hon köpte av Linnea. Tror den är från Tommy Hilfiger. Storlek vet jag dock inte, säkert XS eller S! 
 
Du åkte ju till london med vänner?
Svar: Ja? Eller vad menar du?
 
 

Några få bilder från julafton

 

å jag vet att allt är falskt och bedrägeri men det struntar jag i för vi dansar och du har så mjuka läppar.

Jag suger, helt totalt. Jag vet. Anyway, har haft ett underbart lov hitills. Firat jul, fått massa fina saker och penger, sovit hos Linnea, kollat på Perks of being a wallflower för första gånger vilket var bland den bästa filmen jag sätt, åkt till mellandagsrean med Linnea, festat litegrann medd sjukt underbara människor, sovit hos Evelina, sovit över och åkt till nacka forum med Amanda, införskaffat en hel den nya saker, träffat Amanda och Linnea Bäckström och haft catch up talk osvosv. Livet rullar på och jag mår bra. Ska försöka (vet att jag säger det fööör ofta och börjar själv bli trött på det) blogga lite bättre nu framöver. FÖRSÖKA. Så får vi se hur bra det går, okej? puss

Tomorrow's christmas day

Hej på er! Julafton imorgon vilket känns helt sjukt. Har ingen som helst julkänsla i kroppen som jag gissar på ingen annan i Sverige har för tillfället. Att det inte är något snö suger ju rejält men vad ska man göra liksom? Aja, tänkte berätta lite kort om de senaste dagarna.

I torsdagskväll var jag ju hos Elin med massa tjejer. Vi hade det jättemysigt, pratade osv. Jag somnade mot slutet när vi satte på en film, haha standard. På fredagen gjorde jag inte så mycket förrens det var kväll då jag och Amanda drog på en fest hos hennes klasskompis. Där var det mest folk från hennes klass men även lite andra, lyckad kväll iallafall som avslutades hos Amanda. Sen var det lördag och jag & Amanda tog det mest lugnt hela dagen. Senare kom Linnea och vi fixade oss inför kvällen. Först åkte vi till en kompis från skolan och där var vi några stycken. Sen åkte jag och Linnea efter ett tag till en kille där vi var hela kvällen. Kom hem vid 5 ungefär och somnade dirket, helt död. Vaknade vid 11 dagen efter och på dagen firade vi Milla som fyllde 4, skrutt. Några från läkten var här osvosv. Mot kvällen bar det av mot Linnea där jag, Amanda, Felicia och Linnea såklart hade myskväll. Kollade totalt på 3 filmer, åt massa gott osv. Jag sov kvar där och jag, Linnea och hennes lillasyster kom inte i säng förrens 3-4 efter mer filmtittande, matlagning, mycket skratt och prat. Blev väckta sen av Linneas pappa och låg kvar i sängen tills han kom in med en vatten spruta för att vi skulle gå upp, haha dog. Vi åt frukost, handlade gran och sen var det dags för mig att dra hem. Träffade sen Johanna vilket var ett tag sen så det var kul. Vi åkte till Tyresö för att hjälpa Johanna att dela ut några tidningar, kollade lite i centrum för att köpa det sista innan jul. Efter åkte vi hem till mig, lagade en supergod middag och satt och pratade. Mys. Hon gick för ett tag sen och jag har precis duschat och sitter nu framför datan. Kvällen spenderas med mamma. Puss

Lista 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja, var på konsert i London, gick ut nian, började gymnasiet osvosv.  
Höll du några av dina nyårslöften? - Kommer helt ärligt inte ihåg mina nyårslöften, om jag ens hade några. I år ska jag skriva ner dom faktiskt!
Dog någon som stod dig nära? - Nej tack och lov.
Vilka länder besökte du? - England, Turkiet, Spanien, Norge. 
Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? - Utomlandsresa med vännerna!!
Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? - Tror inte att det finns något speciellt datum utan det är isåfall speciella minnen jag kommer minnas. 
Största misstaget? - Att ha hemmafest typ haha. 
Bästa köpet? - iPhone 5!!
Vad spenderade du mest pengar på? - Typ mat eller kläder.
Gjorde någonting dig riktigt glad? - Haverdal 100 gånger om och såklart mina fina vänner.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? - Wake me up, Heart attack, Realise me, Trumpsta
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - I början av året typ samma men nu på hösten/vintern har jag varit mycket gladare!
Vad önskar du att du gjort mindre? - Övertänka
Blev du kär i år? - Tyvärr nej. 
Har du sagt ”Jag älskar dig” till någon? - Ja det har jag! 
Favoritprogram på TV? - Paradise Hotel wiho
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? - Nej inte vad jag kommer på. 
Något du önskade dig och fick? - Att trivas i min nya skola och få massa nya fina vänner
Något du önskade dig men inte fick? - Kääääärlek. 
Vad gjorde du på din födelsedag 2013? - Min födelsedag spenderades med mamma och Amanda, vi mös hemma med god mat osv. Firade sen helgen efter med tjejmiddag och fest!
Hur skulle du beskriva din musikstil år 2013? - Väldigt mycket lugna låtar och house tror jag det heter!
Vad fick dig att må bra? - Vänner, sommaren, att börja gymnasiet.
De bästa nya människorna du träffade? - Linnea, Felicia, Johanna (Iallafall började umgås med) och tjejerna i klassen, big love. 
Största förändringen hos dig själv? - Blivit säkrare i mig själv. 
Vilka ser du som de största händelserna under året? - Lite tjatigt men måste ta och säga Haverdal igen!! Och även gymnasiet. 
Vad var extra dåligt med året? - Hm, att jag under vissa perioder mådde dåligt psykist, but that's normal I guess.
Vad var extra bra? - Vädret under sommaren var fan bra, 
Vad skrattade du åt? - Jadu det är mycket!
Vilken låt grät du till? - "Some die young" - Gavin Mikhail
Lärde du känna några nya människor? - Ja masssoooor!
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Ja deet tror jag verkligen!!!
Vem har du umgåts med mest? - Amanda  ♥
Har du haft ett förhållande under 2013? - Nixxxx
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? - Pojkvän.
Vad vill du säga till dig själv inför 2014:

 

Min förändring under 2013

JANUARI
 
FEBRUARI
 
MARS
 
APRIL

MAJ
 
JUNI
 
JULI
 
AUGUSTI

SEPTEMBER
 
OCTOBER
 
NOVEMBER

DECEMBER
 

-

 

Äntligen jullov!!

SÅ JÄVLA SKÖNT, som jag längat. Inge mer plugg på ett tag, julafton, nyår, ledighet. Lycka. Gjorde inte så stor nyaa i skolan idag så det var en rätt onödig dag. Sen hade vi 3 och en halv timmes rast innan en innebandytunering på skolan så jag och Frida åkte hem till mig, käkade och kollade på julkalendern. Efter innebandyn gick största delen av tjejerna i klassen till Kungshallarna och åt. Myspys. Sen var det julavslutning med skolan och det var kul! Nu ska jag strax gå till bussen så åker jag, Amanda och Linnea mot Elin. Alla tjejerna är där och vi ska väl hitta på något kul, myskväll eller så. Får se helt enkelt. Men måste fixa lite grejer innan så vi hörs, puss

Bra dag


- förlåt för otroligt dålig bild

Hej på er! Dagen i skolan var bra, har snart gjort klart svenska reportaget så det är skönt. Efter skolan så åkte jag, Filippa, Frida, Tove och Andrea till Coop för att köpa bakgrejer. Vi åkte sen hem till Tove och bakade, lyssnade på julmusik, åt middag och så har vi skrattar en hel del, haha alltså. Dessa tjejer <3 Vi bestämde oss sen för att sova över alla och nu sitter vi bänkade framför Pasadise Hotel, så mys. Sen blir det sova, vi hörs imorgon. Puss och godnatt!

All I want for christmas is you


Skåne 2013

- kolla i 1080p HD för bättre kvalité
 
Medan jag var inne på iMovie och gjorde podcasten så hittade jag en gammal redigerad video från i sommras när jag, Amanda och hennes familj var i skåne. Vi la aldrig upp den, vet inte riktigt varför. Men tänkte att det kanske skulle vara lite kul att kolla på nu. Saknar sommaren otroligt mycket.

2 days left

Hej tjena tja. Dagen har varit rätt seg men hade bockat av en del inlämningar osv. Nu är det bara ett svenska repotage som ska in innan lovet, känns hur skönt som helst. Efter skolan så åkte jag dirket hem och hjälpte mamma och klä julgranen. Den blev sååååå fin, kan visa bild sen! Sen dess har jag suttit och redigerat historia podcast som jag och några i klassen gjorde för ett tag sen. Men den hade försvunnit så vi var tvugna att göra om hela, tur att vi hade alla inspelningar iallafall! Nu ska jag plugga lite svenska och sen blir det även paradise hotel ikväll. Sjukt spännande ska det bli med tanke på allt som hände igår, haha. Men vi hörs mer under kvällen, puss

Horoskop

Vattumannen 21/1–19/2

Under början av december drabbas du av en förvånande nyhet. Det väntar många sena kvällar. Tänk på att din kropp inte pallar hur högt tempo som helst. Det finns varningssignaler i ditt horoskop som har med fysisk och psykisk utmattning att göra. Unna dig att slöa! Under julen slits du mellan olika intressen. Nyår däremot blir riktigt glammigt!

 

Såg på någon blogg länken till detta horoskop. Majoriteten av allt stämmer verkligen in. Dock har det inte gått så långt till jul och nyår men vi får väl se. Det med sena kvällar och att min kropp kanske inte orkar så högt tempo har jag faktiskt tänkt på. Har blivit väldigt mycket sånt de senaste helgerna. Haha, tycker horoskop är jätteintressant!


Morden i Sandhamn + Paradise Hotel

Hjälpt mamma att städa undervåningen, pluggat, tränat, duschat- check! Känns såååå skönt. Nu kan jag sitta bänkad framför tv:n med gott samvete. Kommer gå och lägga mig efter programmen så vi hörs imorgon. Puss och god natt!

love

 

Don't let me stand all by myself, cause I ain't looking at no one else

Hej babes! Hur mår ni? Själv mår jag toppen! Måndagen avklarad vilket innebär 3 skoldagar kvar. Helt jälva sjukt tiden gått. Ska bli så så så skönt med lov. Dagen har iallafall varit bra. Efter lunch så drog vi tjejer till Coop för att köpa massa gottis till filmen vi kollar på på spanskan. Efter skolan åkte jag och Tove till sollentuna C för jag skulle kolla på en jacka. Fick faktiskt med mig den hem till och med, nöjd! Kan visa bild senare. Har nyss käkat och ska hjälpa mamma att städa. Sen blir det plugg... Hörs sen, puss

Victoria's secret show 2013


Utgång med mina babes

+ Amanda F och Felicia. Haha

Videos från uppvisningen

 

Dansuppvisningen


Hej babes! Fullspäckad dag, men har haft sjukt kul! Först uppträdde vi med showdance gruppen och det gick väl bra. Var sjukt nervös bara haha. Sen åkte jag och Amanda hem, käkade lite och åkte sen tillbaka till Tyresö. Vi mötte upp Hanna och sminkade oss och sen var det dags för Zumba gruppen. Så sjukt kul dans. Den gick bra och hade sjukt kul! Känslan av att stå på scenen inför alla, hög musik, sätta alla danssteg, höra alla applåder. Bästa känslan.
 
Efteråt åkte jag, Felicia och Linnea med mamma hem och vi lagade mat. Åt tacos och satt och snackade hur länge som helst. Myspys. Nu sitter jag och fixar med videorna från uppvisningen. Det kommer upp videos när som helst, så stay tuned. Puss

 

Fredag



Hej babes! Fredag den 13:e idag, har faktiskt märkts. Otur otur otur. Började med att hela gröna linjen var avstängd så tog över en halvtimme att komma från gullmars till skolan. Var sjukt stressad för hade redovisning första lektionen. Den gick bara bra iallafall, sa lite fel några gånger men sånt händer ju!! Otur nummer 2 då, hade världens längsta håltimme men stannade kvar i skolan då vi hade engelska sen, men nej precis innan den ska börja så får vi reda på att lektionen är inställd. Över 3 timmar i skolan for nothing.. Efter skolan åkte jag och Tovis iallafall till stan för att handla julklappar. Gick super för båda!! Sen till otur nummer 3, missuppfattade massa bussar och gick typ genom halva stan pga att jag inte kunde komma hem genom gröna linjen så det tog nästan 2 timmar för mig att komma hem.. Men men, Amanda kom iallafall till mig och vi käkade, kollade julkalendern och tränade lite dans. Nu är vi påväg till genrep inför dansuppvisningen imorgon, sjukt taggad. Vi får väl se hur det går att dansa då, med tanke på all otur.. Haha. Puss 

Några av de senaste dagarna

Åt vänster är jag och mina buddies i skolan i fredags efter att ha hittat bästa pennorna. Sen till höger är jag, Emma, Amanda och Johanna innan fest. Var även Felicia, Linnea och Andrea. Kvällen var rolig men rätt kort. Sov hemma hos mig med Andrea sen. 
 
Pepparkaksbak med gosisar hemma hos Evelina. Efter vi bakat så satte vi oss och åt på en pizzeria. Mycket mumsigt.
 
På kvällen vart det utgång med Filippa, Frida, Tove och Mira. Riktig trevlig och rolig kväll med bra folk. Vi slutade hemma hos Tove där alla somnade väldigt snabbt. Vaknade dagen efter och åt frukost, kollade julkalendern osv. Mys!
 
Lite egopics på mig från i söndags. Riktigt seg söndag, var så äckligt trött. Gjorde iallafall inte så mycket förutom lite plugg (?), åkte till kussinerna en snabbis och somnade vid 9. Behövligt och otroligt skönt. 
 
Detta var i från i tisdags som spenderades med Johanna. Vi pluggade hos henne, åt middag där och sen bestämde vi oss för att dra hem till mig för att träna. Duktiga flickor! Det gick bra och fick träningsverk haha.
 
Ena bilden är ifrån igår när jag precis klippt mitt hår. Så sjukt kort blev det. Sen andra bilden är ifrån idag. Börjar vänja mig lite med så kort och tycker det faktiskt inte är så fult. Håret känns iallafall så sjukt friskt nu, åh. Från och med nu ska jag ta hand massor om mitt hår! 
 

Long time no see

(min middag idag wiho love sushi)
 
Jag är så dålig jag vet. Har haft mycket för mig ja, men har faktiskt kunnat blogga ibland. Ena sidan känner jag mest orkar inte, det gör inget, jag bloggar när jag har lust osvosv. Men andra sidan känner att jag gör er besvikna. Jag ser ändå på statistiken av väldigt många av er fortfarande går in varje dag och hoppas på en inlägg. Så FÖRLÅT. Tänkte försöka slänga in några inlägg om dagen nu, ungefär 2 iallafall. Hur låter det? Tänkte att nu mot lovet/jul/nyår osv vill jag ändå försöka blogga för det är så kul att kolla tillbaka på vad man gjorde, bilder, ja ni fattar. Men mycket för er skull också. Tänkte göra ett inlägg strax med bilder och lite text om de senaste dagarna, puss

Frågor och svar

Hej finaste Moa! Jag har en fråga bara, dina bilder du tar med mobilen blir så sjukt bra och dem vänder sig inte spegelvänt så vart i mobilen tar du dem och hur gör du? Superfin blogg verkligen, kram
Svar: Hej gullis! Det är många som sagt det faktiskt haha. Men jag har en iPhone 5 och tar faktiskt med framkameran. Anväder mig ofta av någon av effekterna på mobilen som tillkommer när man uppdatterat mobilder till ios 7! Tack så mycket, kram
 
OMG VAD FIIIN, vart köpte du den?
 
Hej snälla kan du svara på vart du har köpt klänningen? :(
 
Vart har du köpt denna? Snälla svara! Och vad har du för storlek i din? :)
 
Svar: Jag har köpt den på sidan xenia.com och jag har stl S. Dock var den lite för stor för mig så hade nog passat bättre om jag tog stl XS i denna klänning :)
 
Sjuuuukt fin klänning du hade!! Vart har du köpt den? Eller den kanske inte ens finns kvar.. Men skulle vara tacksam för svar ändå!
Svar: Den är köpt på Ginatricot, dock för flera år sedan tyvärr :-/

Skolbalen throwback


Lite gästbloggning

Nu har Calle tjatat säkert 15 gånger om att jag ska publicera detta inlägg. Har absolut inte haft tid och det har ni säkert märkt då jag inte bloggat alls. Aldrig haft så mycket att göra känns det som. Skola, dans, träna, hinna se de programmen man har, vara med kompisar, planera osvosv. Men här kommer iallafall ett lite önskat inlägg från Calle som ligger hemma i hjärnskakning och har för lite fritid. Haha han är störd, men rätt gosig ändå<3
 
Hejsan. Jag är en kille som bor i Halmstad och är 16 år. Jag går på Sannarpsgymnasiet, samhälle-beteende-fotboll. Jag tänkte ta över Moas blogg helt å hållet för hon är helkass på detta med bloggandet.
Halmstad är direkt ingen vinterstad så de är helt dött här på vintern mer eller mindre. Jag roar mig genom spela FIFA, snusa och försöka få in mig själv på fester lite här och där när de går. Jag lärde känna Moa sommaren 2012 då mina kompisar träffade henne o Amanda året innan. Och vi blev tajta kan man ju tyvärr säga. Hänger mest med Moa och Amanda för dem har en stuga alldeles för sig själva. Så man kan ha någon fest, käka deras mat och bara ha kul. Dem gör ju som man säger, så har ju fått en och annan massage och ibland kan dem vara lite gulliga faktiskt. Vi alla brukar dra till Tylösand och bara sola i timtal och käka en baugetter från Baggemannen. Grillkvällar har vi också och spelar kubb en hel del. Det var allt från mig för denna gången. Mitt namn är Calle Berger. Om ni har några frågor till mig får ni gärna ställa dem vart man nu ställer frågorna. Ha ett bra liv och kom ner till Halmstad på sommaren. Tack o hej snus till dig!!

Tell the devil I said hi when you get back to where you're from

Godmorgon allihopa! Riktigt upptagen dag igår så det var därför jag inte hann blogga. Kan möjligtvis hända igen i veckan då jag har så mycket att göra, bla plugg.. Men efter skolan igår så åkte jag direkt med mamma och tog nytt pass, HAHA säger jag bara. Så ful blev jag. Efter det gick vi till banken en snabbis och sen hem för middag. Efter middag pluggade jag bara och sen tränade jag lite framför Morden i Sandhamn. Bästa<3 
 
Nu ska jag strax åka till skolan, 1 timme tidigare faktiskt med Amanda. Vi känner att vi behöver plugga till så mycket och gör det bäst i skolan så vi tänkte passa på då båda börjar sent idag. Fett duktiga jag vet. Efter skolan blir det nog mer plugg, beroende på hur mycket jag gör och hur färdig jag känner mig. Sen dans ikväll!! Sista showdancen innan uppvisningen, gash. 

Släktfirande

Först kom Wilmer och Milla och då hade vi lite presentöppning bara familjen. Strax efter kom släkten och då vart det mer presentöppning, mat, fika osv. Mysigt mysigt. Dom var här ett tag och sen när alla gått så följde jag med Julia till sågen en snabbis. Efter det gav jag mig på ett försök att plugga men det gick väl helt okej, haha.. Sen var det solsidan och nu sitter jag här. Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen får jag ta och ta tag i spanskan främst och även lite engelska, suck. 
 

Gårdagens look

Fuck vad livet skulle vara dåligt utan dig. Much love.

Hello December

Första december & första advent, herregud. Tiden har gått så äckligt fort. Dock känns det inte som 1 dec för solen skiner och det är inte ett tecken ens på snö än så länge. Men men. Vaknade för en halvtimme sen ungefär och Amanda har precis åkt hem. Nu ska jag käka frukost och sen ska jag hjälpa till en hel del här hemma. Städa huset, julpynta, förbereda massa inför när släkten kommer i eftermiddag och sen måste jag hinna plugga emellanåt vilken jag inte har en aning om hur jag ska klara det. Har engelskaprov imorgon och spanskaprov på tisdag.. Mitt senaste spanska prov fick jag F på, första f:et haha. Men jag förstår ju inte ett piss så det är inte så konsitgt. Det jag ville komma fram till var iallafall att jag måste plugga som fan till det provet och vet att jag inte kommer ha tid för det.. Iallafall, måste sluta nu så vi hörs senare idag. Kramis