Hur vi gjorde chipsen

Det var några som frågade hur vi gjorde chipsen och tänkte berätta nu.
 
Vi började med att ta potatisar och hyvlade dem i smala skivor med hjälp av en osthyvel. La de sedan i en oljad panna och oljade även lite över. Sen kryddade vi med salt, peppar, grillkydda och vitlökspulver (kryddor får man välja själv beroende vad man tycker är gott). Sen var det bara in i ungen med dom i kanske 5 minuter. Man får kolla då och då. När de börjat få färg och blivit lite krispiga så är de klara. Hur enkelt som helst.
 
Vissa blev lite mjukare och andra inte. Men det känns inte riktigt som riktiga chips då de är mycket hårdare osv. Så förvänta er inte att få ut nyttiga OLV chips från ugnen sen. Men vi tyckte iallafall det här blev gott ändå!
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback